Alternatief voor plastic verpakking

  1. Home
  2. /
  3. Alternatief voor plastic verpakking

Alternatief voor plastic verpakking

Draag bij aan een schoner milieu

Wanneer u zoekt naar een alternatief voor plastic verpakking bent u bij CSX Nijverdal aan hét juiste adres. Een passend alternatief voor een plastic verpakking is een biobased kunststof. Daarmee verduurzaamt u niet alleen uw product. Maar ook draagt u bij aan een schoner én beter milieu. Wanneer een biobased kunststof toch in de natuur zal komen wordt het product afgebroken. Daardoor draagt u bij aan een verminderde vervuiling. In vele gevallen weten bedrijven of organisaties niet waar te beginnen bij een alternatief voor plastic verpakking. Daarom staan de specialisten van CSX Nijverdal geheel vrijblijvend voor u klaar om samen met u te zoeken naar de beste oplossingen binnen ons aanbod.

Direct contact?

Alternatief voor plastic verpakking

Toepassingen

Zoals gezegd zijn onze toepassingsmogelijkheden veelzijdig. Zo kunt u onze mogelijkheden inschakelen in verschillende markten. Hierbij kunt u denken aan de voedingsindustrie met bijvoorbeeld duurzame verpakkingen. Maar ook kan CSX Nijverdal u in een markt als bijvoorbeeld grond, weg en waterbouw voorzien van diverse mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan plaatmaterialen of bescherm middelen. Kortom, de mogelijkheden voor producten van gerecycled materiaal zijn bij CSX Nijverdal groot. Wilt u bijdragen aan een schoner milieu én uw eigen unieke product creëren? Neem dan contact op met CSX Nijverdal.

Geschikt voor vele toepassingen

Ook zijn circulaire grondstoffen toepasbaar binnen veel markten. Niet alleen is de voedingsindustrie één van de denkbare markten. Maar ook kunt u denken aan bijvoorbeeld:

• Bouw
• Voedingsindustrie
• Grond, weg en waterbouw

Benieuwd naar alle mogelijkheden van CSX Nijverdal? Neem dan een kijkje in ons leveringsprogramma. Zo ziet u overzichtelijk alle mogelijkheden. Wilt u liever persoonlijk advies? Neem dan telefonisch contact op via: 0548-626111 of mail naar [email protected]. Wij voorzien u graag van meer informatie.

Meer informatie over Alternatief voor plastic verpakking?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

Alternatief voor plastic verpakking

Over CSX Nijverdal

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd. Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag!

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?