Markt: Industrie

  1. Home
  2. /
  3. Markten
  4. /
  5. Markt: Industrie

Het proces

Het marktsegment Industrie is zeer divers. Als een brandnieuw subsegment, waar bioplastics al stevig ingezet worden, kan de 3D print industrie als lichtend voorbeeld worden genomen. In voornamelijk de Fuse Deposition Modeling ( (FDM) technologie worden grote volumes aan bio plastic materialen ( voornamelijk PLA en PHA ) omgevormd tot 3D filamenten. Bioplastics zijn trendy geworden bij consumenten en ontwerpers ( vooral meubel designers gebruiken meer en meer 3D technieken om hun portfolio uit te breiden ). Als spin-off raken steeds meer ontwerpers zo geïnteresseerd in bio plastic plaatmateriaal.
CSX markten industrie evenementenCustomised Sheet Xtrusion - CSX Nijverdal
Bewerkingen Customised Sheet Xtrusion - CSX Nijverdal

KΞΞN ®

Door middel van een circulaire economie wil CSX zich voor wat betreft kunststof plaatmaterialen en foliën ontwikkelen tot één van de koplopers in Europa

Duurzaam Customised Sheet Xtrusion - CSX Nijverdal

Duurzaam

CSX denkt niet alleen aan de generatie van nu, maar ook aan toekomstige generaties. Door een milieuvriendelijk productieproces na te streven doen wij er alles aan om zo duurzaam mogelijk te produceren.

Bewerkingen Customised Sheet Xtrusion - CSX Nijverdal

Clean

Milieuvriendelijke procestechnologie staat bij CSX voorop. CSX streeft naar een systeem waarin grondstoffen volledig opnieuw worden ingezet in het kringloop systeem.

De oplossingen

Markt: Verpakkingen Customised Sheet Xtrusion - CSX Nijverdal

Granulaat

Markt: Natuurbouw Customised Sheet Xtrusion - CSX Nijverdal

Rollen of plaatmateriaal in Petro – en Bioplastics (CSX)

Markt: industrie Customised Sheet Xtrusion - CSX Nijverdal

Ponsen en/of stansen (CSX)