Co extrusie

  1. Home
  2. /
  3. Co extrusie

Co extrusie en meerlaagse plaat

Co-extrusie verwijst naar de gelijktijdige extrusie van meerdere lagen materiaal. Dit type extrusie maakt gebruik van twee of meer extruders om te smelten en een gestage volumetrische doorvoer van verschillende gesmolten kunststoffen te leveren aan een voedingsblok (“blackbox”), dat de materialen combineert en het materiaal naar de extrusiekop transporteert, die het materiaal in de gewenste vorm vormt. De verschillende laagdiktes worden geregeld door de relatieve snelheden en afmetingen van de individuele extruders die de materialen leveren.
Bewerkingen Customised Sheet Xtrusion - CSX Nijverdal

KΞΞN ®

Door middel van een circulaire economie wil CSX zich voor wat betreft kunststof plaatmaterialen en foliën ontwikkelen tot één van de koplopers in Europa

Duurzaam Customised Sheet Xtrusion - CSX Nijverdal

Duurzaam

CSX denkt niet alleen aan de generatie van nu, maar ook aan toekomstige generaties. Door een milieuvriendelijk productieproces na te streven doen wij er alles aan om zo duurzaam mogelijk te produceren.

Bewerkingen Customised Sheet Xtrusion - CSX Nijverdal

Clean

Milieuvriendelijke procestechnologie staat bij CSX voorop. CSX streeft naar een systeem waarin grondstoffen volledig opnieuw worden ingezet in het kringloop systeem.