Markt: Natuurbouw

  1. Home
  2. /
  3. Markten
  4. /
  5. Markt: Natuurbouw

Het proces

In de Land- en Tuinbouw worden nog overwegend fossiele plastics ingezet. Het gebruik van bio based en biodegradeerbare plastics is jammer genoeg nog steeds marginaal. CSX zal altijd duurzame oplossingen aanbieden ten opzichte van de gebruikelijke plastic alternatieven. CSX heeft bijvoorbeeld biodegradeerbare boombeschermers ontwikkeld als alternatief voor de op polypropyleen gebaseerde versies. Ingeval er een lange levensduur vereist is waardoor een fossiel gebaseerde uitvoering noodzakelijk wordt, zal CSX tezamen met haar Waardeketen partners waar mogelijk trachten deze materialen in een gesloten technische kringloop te houden.
CSX Markten natuurbouw Customised Sheet Xtrusion - CSX Nijverdal
Bewerkingen Customised Sheet Xtrusion - CSX Nijverdal

KΞΞN ®

Door middel van een circulaire economie wil CSX zich voor wat betreft kunststof plaatmaterialen en foliën ontwikkelen tot één van de koplopers in Europa

Duurzaam Customised Sheet Xtrusion - CSX Nijverdal

Duurzaam

CSX denkt niet alleen aan de generatie van nu, maar ook aan toekomstige generaties. Door een milieuvriendelijk productieproces na te streven doen wij er alles aan om zo duurzaam mogelijk te produceren.

Bewerkingen Customised Sheet Xtrusion - CSX Nijverdal

Clean

Milieuvriendelijke procestechnologie staat bij CSX voorop. CSX streeft naar een systeem waarin grondstoffen volledig opnieuw worden ingezet in het kringloop systeem.

De oplossingen

Markt: Verpakkingen Customised Sheet Xtrusion - CSX Nijverdal

Granulaat

Markt: Natuurbouw Customised Sheet Xtrusion - CSX Nijverdal

Rollen of plaatmateriaal in Petro – en Bio plastics (CSX)

Markt: Natuurbouw Customised Sheet Xtrusion - CSX Nijverdal

Ponsen en/of stansen (CSX)

markt natuurbouw Customised Sheet Xtrusion - CSX Nijverdal

Gietranden en boomstambeschermers