Bio based foliën

  1. Home
  2. /
  3. Bio based foliën

Bio based foliën

Draagt bij aan een schoner milieu

Bent u op zoek naar hoogwaardige bio based foliën voor uw bedrijf? CSX Nijverdal is uw specialist in het produceren van duurzame foliën van biologisch afbreekbare en composteerbare materialen. Onze bio based foliën zijn geschikt voor diverse toepassingen, zoals verpakkingen, labels en folies voor de voedingsmiddelenindustrie.

Onze foliën worden geproduceerd met behulp van geavanceerde technologieën en materialen die bijdragen aan een circulaire economie. Hierdoor zijn onze bio based foliën niet alleen duurzaam en milieuvriendelijk, maar ook van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

Als specialist in bio based foliën begrijpen we de behoeften van onze klanten en bieden we op maat gemaakte oplossingen voor diverse industrieën. Ons team van experts staat altijd klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van de beste oplossingen voor uw bedrijf.

Direct contact?
Toepassingen

Wanneer u bio based foliën zoekt wilt u waarschijnlijk producten of materialen laten maken. Doordat CSX Nijverdal zich kan inzetten voor vele markten kunnen wij vrijwel ieder product voor u maken. Bovendien zorgt de productie van uw ‘kunststof’ voor een lager CO2 uitstoot dan bij een reguliere plastic. Ook draagt u daardoor bij aan een beter milieu.

Geschikt voor veel markten

Zoals gezegd is kunststof maatwerk toepasbaar binnen veel markten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

• Bouw
• Industrie
• Grond, weg en waterbouw

Wilt u een uniek product laten maken? Of wilt u meer weten over de toepassingen van onze prodcuten? Neem dan contact op met CSX Voor meer informatie.

Bio based foliën​

Benieuwd naar bio based folie?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

Bio based foliën​

Over CSX Nijverdal

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd. Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag!

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?