Bio based platen

  1. Home
  2. /
  3. Bio based platen

Bio based platen

Ontdek de duurzame revolutie met bio based platen van CSX Nijverdal

CSX Nijverdal is uw toonaangevende leverancier van hoogwaardige bio based platen. Wij zijn trots om een duurzaam alternatief te bieden voor traditionele bouwmaterialen. Lees verder en ontdek hoe onze platen niet alleen voldoen aan uw technische vereisten, maar ook bijdragen aan een groenere toekomst.

Direct contact?

Wat zijn Bio Based Platen?

Bio based platen zijn revolutionaire bouwmaterialen vervaardigd uit hernieuwbare grondstoffen. In tegenstelling tot conventionele plaatmaterialen, zoals multiplex of MDF, worden onze platen geproduceerd met behulp van plantaardige vezels en bindmiddelen. Dit maakt ze niet alleen milieuvriendelijk, maar ook zeer duurzaam en veelzijdig.

De voordelen van bio based platen

Duurzaamheid: Door te kiezen voor platen draagt u bij aan de vermindering van de CO2-voetafdruk en het behoud van waardevolle bossen. Deze platen worden geproduceerd met respect voor het milieu en verminderen de afhankelijkheid van niet-hernieuwbare grondstoffen.

Uitstekende Prestaties: Bio based platen bieden dezelfde, zo niet betere, technische eigenschappen dan traditionele materialen. Ze zijn sterk, stabiel en hebben uitstekende brandwerende eigenschappen.

Veelzijdigheid: Onze platen kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder interieurafwerking, meubels, verpakkingen en constructiedoeleinden.

Milieuvriendelijke Certificeringen: CSX Nijverdal waarborgt de duurzaamheid van de platen door te voldoen aan strenge milieucertificeringen en normen. U kunt erop vertrouwen dat u een product van topkwaliteit kiest.

Bio based platen

Benieuwd naar onze bio based platen?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

Bio based platen

Over CSX Nijverdal

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd. Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag!

CSX Nijverdal: uw betrouwbare partner

Bij CSX Nijverdal zijn we gepassioneerd door duurzaamheid en innovatie. Onze bio based platen zijn het resultaat van jarenlange ontwikkeling en onderzoek. Wij streven ernaar om de bouwsector te transformeren en een positieve impact te hebben op het milieu.

Bij CSX Nijverdal is duurzaamheid onze drijfveer. Onze kunststof producten worden vervaardigd met een milieubewuste aanpak, waarbij we gebruik maken van gerecyclede materialen en biologisch afbreekbare grondstoffen. Hierdoor verminderen we onze ecologische voetafdruk en dragen we bij aan een schonere toekomst.

Wacht niet langer en sluit u aan bij de duurzame revolutie met CSX Nijverdal’s bio based platen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe u kunt bijdragen aan een groenere toekomst zonder in te leveren op prestaties!

Customised Sheet Xtrusion - CSX Nijverdal

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?