Bio based platen

  1. Home
  2. /
  3. Bio based platen

Bio based platen

Draagt bij aan een schoner milieu

Bent u op zoek naar bio based platen? Daarvoor bent u bij CSX Nijverdal aan hét juiste adres. Zo zijn bio based kunststoffen deels of volledig verkregen vanuit hernieuwbare grondstoffen. Daardoor zijn bio based platen uiterst geschikt voor diverse binnen- en buitentoepassingen. Doordat bio based plaatmateriaal een milieuvriendelijk alternatief is voor diverse toepassingen draagt u daarbij mee aan een beter milieu.

Direct contact?

Toepassingen

Bijvoorbeeld kunt u bio based platen niet alleen gebruiken voor aankleding van een pand. Maar ook als bijvoorbeeld reclame- of verkeersborden. Daarnaast leent het materiaal zich ook perfect voor meubels, speeltoestellen of gevelbekleding. Net als een normaal plaatmateriaal zijn de bio based platen eenvoudig te bewerken. Bovendien is het materiaal onderhoudsarm.

Geschikt voor veel markten

Bovendien zijn bio based platen in te zetten in vele diverse markten. Niet alleen als bijvoorbeeld gevelbekleding van uw pand Maar ook als verkeersbord.

  • Verkeersborden
  • Meubels en speeltoestellen
  • Gevelbekleding
  • Standbouw

Bio based platen

Benieuwd naar onze bio based platen?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

Bio based platen

Over CSX Nijverdal

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd. Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag!

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?