Bio folie

  1. Home
  2. /
  3. Bio folie

Bio folie

Draag bij aan een schoner milieu

Wanneer u zoekt naar een bio folie bent u bij CSX Nijverdal aan hét juiste adres. Zo zorgt u met een bio folie voor een verantwoorde groene verpakking. Doordat uw bio folie wordt vervaardigd vanuit bestaande- en hernieuwbare grondstoffen is het biologisch afbreekbaar. Daardoor draagt uw verpakking bij aan een beter milieu. Bovendien is een bio folie multi functioneel inzetbaar. Zo kan met bio folie niet alleen een verpakking worden vervaardigd. Maar ook biedt het folie een oplossing voor bijvoorbeeld grondteelt.

Wanneer u meer informatie wilt ontvangen over alle mogelijkheden van een bio folie van CSX Nijverdal kunt u daarvoor, vrijblijvend, contact opnemen met een van onze specialisten. Zo voorzien wij u graag van meer adviezen en informatie over onze mogelijkheden.

Direct contact?

Toepassingen

Doordat u zoekt naar producten van gerecycled materiaal bent u bij CSX Nijverdal juist. Zoals gezegd zijn onze toepassingsmogelijkheden veelzijdig. Zo kunt u onze mogelijkheden inschakelen in verschillende markten. Hierbij kunt u denken aan de voedingsindustrie met bijvoorbeeld duurzame verpakkingen. Maar ook kan CSX Nijverdal u in een markt als bijvoorbeeld grond, weg en waterbouw voorzien van diverse mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan plaatmaterialen of bescherm middelen. Kortom, de mogelijkheden voor producten van gerecycled materiaal zijn bij CSX Nijverdal groot. Wilt u bijdragen aan een schoner milieu én uw eigen unieke product creëren? Neem dan contact op met CSX Nijverdal.

Geschikt voor vele toepassingen

Zoals gezegd zijn circulaire grondstoffen toepasbaar binnen veel markten. Niet alleen is de voedingsindustrie één van de denkbare markten. Maar ook kunt u denken aan bijvoorbeeld:

• Bouw
• Voedingsindustrie
• Grond, weg en waterbouw

Wilt u een uniek product laten maken en bijdragen aan een beter milieu? Of wilt u meer weten over de toepassingen van onze producten? Neem dan contact op met CSX Nijverdal Voor meer informatie.

bio folie

Meer informatie over bio folie?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

bio folie

Over CSX Nijverdal

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd. Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag!

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?