Bio kunststof

  1. Home
  2. /
  3. Bio kunststof

Bio kunststof

Zorg voor een schoner milieu

Wanneer u zoekt naar bio kunststoffen bent u daarvoor aan het juiste adres bij CSX Nijverdal. Zo kan CSX Nijverdal voorzien in de vraag naar bio kunststoffen. Doordat de markt van bio kunststoffen een sterke groei vertoont is er wereldwijde vraag naar dergelijke materialen en producten.

Direct contact?

Toepassingen

Samengevat is een bio kunststof een kunststof welke verkregen zijn vanuit plantaardige materialen. Zo wordt er dus geen gebruik gemaakt van aardoliën. Niet alleen kunt u door middel van bio kunststoffen verpakkingsmaterialen maken. Maar ook bijvoorbeeld gebruiksvoorwerpen.

Geschikt voor veel markten

Bovendien zijn bio plastics in te zetten in vele diverse markten. Niet alleen als bijvoorbeeld een verantwoorde verpakking van uw product. Maar ook als onderdeel van uw machine of apparaat.

  • Verpakkingen
  • Grond-, weg- en waterbouw
  • Industrie
  • Natuurbouw

Bio kunststof​

Benieuwd naar onze bio kunststof?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

Bio kunststof​

Over CSX Nijverdal

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd. Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag!

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?