Bio plastic

  1. Home
  2. /
  3. Bio plastic

Bio plastic

Draagt bij aan een schoner milieu

Bent u op zoek naar hoogwaardig bio plastic dat duurzaam en milieuvriendelijk is? CSX Nijverdal is uw betrouwbare partner in de productie van plastic van biologisch afbreekbare en composteerbare materialen. Ons bio plastic is geschikt voor diverse toepassingen, zoals verpakkingen, folies, flessen en andere producten.

Onze biologische plastics worden geproduceerd met behulp van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen die bijdragen aan een circulaire economie. Hierdoor zijn onze plasticproducten niet alleen duurzaam en milieuvriendelijk, maar ook van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

Als producent van plastic begrijpen we de behoeften van onze klanten en bieden we op maat gemaakte oplossingen voor diverse industrieën. Ons team van experts staat altijd klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van de beste oplossingen voor uw bedrijf

Direct contact?
Toepassingen

Bio plastic wordt in Nederland onder andere gebruikt voor alle zaken welke in de GFT afvalbak mogen. Doordat een biologische plastic afbreekbaar is kan deze na gebruik worden verwerkt tot bijvoorbeeld compost. Daarmee ontstaat een circulair recycling systeem.

Geschikt voor veel markten

Bovendien zijn biologische plastics in te zetten in vele diverse markten. Niet alleen als bijvoorbeeld een verantwoorde verpakking van uw product. Maar ook als onderdeel van uw machine of apparaat.

  • Verpakkingen
  • Grond-, weg- en waterbouw
  • Industrie
  • Natuurbouw

Bio plastic​

Benieuwd naar ons bio plastic?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

Bio plastic​

Over CSX Nijverdal

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd. Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag!

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?