Bio plastics

  1. Home
  2. /
  3. Bio plastics

Bio plastics

Draagt bij aan een schoner milieu

Bent u op zoek naar bio plastics? Daarvoor bent u bij CSX Nijverdal aan hét juiste adres. Doordat er wereldwijd een grote vraag is naar de productie van bio plastics kunnen wij u hiervan voorzien. Zo kunt u door het gebruik van bio plastics bijvoorbeeld een milieubewuste verpakking creëren voor uw biologische product.

Direct contact?

Toepassingen

Doordat de vraag vanuit diverse markten toeneemt én innovaties en ontwikkelingen de producten beter maken wordt de keuze voor bio plastics een aantrekkelijke keuze. Niet alleen draagt de keuze voor een bio plastic bij aan een beter milieu. Maar ook wordt er geen gebruik gemaakt van de in opspraak geraakte fossiele grondstoffen.

Geschikt voor veel markten

Bovendien zijn bio plastics in te zetten in vele diverse markten. Niet alleen als bijvoorbeeld een verantwoorde verpakking van uw product. Maar ook als onderdeel van uw machine of apparaat.

  • Verpakkingen
  • Grond-, weg- en waterbouw
  • Industrie
  • Natuurbouw

Bio plastics​

Benieuwd naar onze bio plastics?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

Bio plastics​

Over CSX Nijverdal

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd. Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag!

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?