Bio verpakking

  1. Home
  2. /
  3. Bio verpakking

Bio verpakking

Draag bij aan een schoner milieu

Met een bio verpakking van uw product draagt u bij aan een schoner milieu. Zo kan de verpakking op biologische wijze worden afgebroken wanneer deze wordt gerecycled. Een bio verpakking is daarmee een verbetering voor een schoner en beter milieu. Bij CSX Nijverdal kunnen wij u via vele manieren helpen met een bio verpakking voor uw product. Wij denken graag met u mee over het toepassen van een bio verpakking binnen uw bedrijf en werkproces. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden binnen ons aanbod. Start u de verduurzaming van uw bedrijf bij CSX Nijverdal?

Direct contact?

bio verpakking

Toepassingen

Zoals gezegd zijn onze toepassingsmogelijkheden veelzijdig. Zo kunt u onze mogelijkheden inschakelen in verschillende markten. Hierbij kunt u denken aan de voedingsindustrie met bijvoorbeeld duurzame verpakkingen. Maar ook kan CSX Nijverdal u in een markt als bijvoorbeeld grond, weg en waterbouw voorzien van diverse mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan plaatmaterialen of bescherm middelen. Kortom, de mogelijkheden voor producten van gerecycled materiaal zijn bij CSX Nijverdal groot. Wilt u bijdragen aan een schoner milieu én uw eigen unieke product creëren? Neem dan contact op met CSX Nijverdal.

Geschikt voor vele toepassingen

Ook zijn circulaire grondstoffen toepasbaar binnen veel markten. Niet alleen is de voedingsindustrie één van de denkbare markten. Maar ook kunt u denken aan bijvoorbeeld:

• Bouw
• Voedingsindustrie
• Grond, weg en waterbouw

Benieuwd naar alle mogelijkheden van CSX Nijverdal? Neem dan een kijkje in ons leveringsprogramma. Zo ziet u overzichtelijk alle mogelijkheden. Wilt u liever persoonlijk advies? Neem dan telefonisch contact op via: 0548-626111 of mail naar [email protected]. Wij voorzien u graag van meer informatie.

Meer informatie over Bio verpakking?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

bio verpakking

Over CSX Nijverdal

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd. Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag!

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?