Biobased folie

  1. Home
  2. /
  3. Biobased folie

Biobased folie

Draag bij aan een schoner milieu

Een biobased folie is afbreekbaar wanneer het in de natuur terecht komt. Doordat een biobased folie wordt vervaardigd vanuit (deels) hernieuwbare grondstoffen kunt u bijdragen aan een beter en schoner milieu. Biobased folieen hebben een gemiddelde milieubelasting. Daardoor verschoont het milieu en draagt u bij aan een duurzame toekomst. 

Een biobased folie kan worden gerealiseerd aan de hand van uw wensen. Zo krijgt u een uniek en duurzaam eindproduct. Start u met het verduurzamen van uw bedrijf met CSX Nijverdal? Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een biobased folie? Neem dan vrijblijvend contact op met CSX Nijverdal. 

Direct contact?

biobased folie

Toepassingen

Zoals gezegd zijn onze toepassingsmogelijkheden veelzijdig. Zo kunt u onze mogelijkheden inschakelen in verschillende markten. Hierbij kunt u denken aan de voedingsindustrie met bijvoorbeeld duurzame verpakkingen. Maar ook kan CSX Nijverdal u in een markt als bijvoorbeeld grond, weg en waterbouw voorzien van diverse mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan plaatmaterialen of bescherm middelen. Kortom, de mogelijkheden voor producten van gerecycled materiaal zijn bij CSX Nijverdal groot. Wilt u bijdragen aan een schoner milieu én uw eigen unieke product creëren? Neem dan contact op met CSX Nijverdal.

Geschikt voor vele toepassingen

Ook zijn circulaire grondstoffen toepasbaar binnen veel markten. Niet alleen is de voedingsindustrie één van de denkbare markten. Maar ook kunt u denken aan bijvoorbeeld:

• Bouw
• Voedingsindustrie
• Grond, weg en waterbouw

Benieuwd naar alle mogelijkheden van CSX Nijverdal? Neem dan een kijkje in ons leveringsprogramma. Zo ziet u overzichtelijk alle mogelijkheden. Wilt u liever persoonlijk advies? Neem dan telefonisch contact op via: 0548-626111 of mail naar [email protected]. Wij voorzien u graag van meer informatie.

Meer informatie over Biobased folie?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

biobased folie

Over CSX Nijverdal

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd. Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag!

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?