Biologisch afbreekbaar plastic

  1. Home
  2. /
  3. Biologisch afbreekbaar plastic

Biologisch afbreekbaar plastic

Draag bij aan een schoner milieu

Bent u op zoek naar biologisch afbreekbaar plastic? Daarvoor bent u bij CSX Nijverdal aan hét juiste adres. Zo zorgt CSX Nijverdal voor een circulair proces met het realiseren van een biologisch afbreekbaar plastic. Doordat nieuwe- en herbruikbare grondstoffen worden gebruikt voor de realisatie van een biologisch afbreekbaar plastic ontstaat er een product wat de natuur zelf kan afbreken. Bovendien mag u de zelfde kwaliteiten verwachten als bij een reguliere plastic. Samengevat draagt u met een biologisch afbreekbaar plastic als bijvoorbeeld uw verpakking bij aan een schoner milieu.

Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van CSX Nijverdal kunt u daarvoor contact opnemen met een van onze specialisten. Wij voorzien u graag van meer adviezen en informatie.

Direct contact?

Toepassingen

Doordat u zoekt naar producten van gerecycled materiaal bent u bij CSX Nijverdal juist. Zoals gezegd zijn onze toepassingsmogelijkheden veelzijdig. Zo kunt u onze mogelijkheden inschakelen in verschillende markten. Hierbij kunt u denken aan de voedingsindustrie met bijvoorbeeld duurzame verpakkingen. Maar ook kan CSX Nijverdal u in een markt als bijvoorbeeld grond, weg en waterbouw voorzien van diverse mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan plaatmaterialen of bescherm middelen. Kortom, de mogelijkheden voor producten van gerecycled materiaal zijn bij CSX Nijverdal groot. Wilt u bijdragen aan een schoner milieu én uw eigen unieke product creëren? Neem dan contact op met CSX Nijverdal.

Geschikt voor vele toepassingen

Zoals gezegd zijn circulaire grondstoffen toepasbaar binnen veel markten. Niet alleen is de voedingsindustrie één van de denkbare markten. Maar ook kunt u denken aan bijvoorbeeld:

• Bouw
• Voedingsindustrie
• Grond, weg en waterbouw

Wilt u een uniek product laten maken en bijdragen aan een beter milieu? Of wilt u meer weten over de toepassingen van onze producten? Neem dan contact op met CSX Nijverdal Voor meer informatie.

biologisch afbreekbaar plastic

Meer informatie over Biologisch afbreekbaar plastic?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

biologisch afbreekbaar plastic

Over CSX Nijverdal

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd. Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag!

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?