Biologisch afbreekbaar plastics

  1. Home
  2. /
  3. Biologisch afbreekbaar plastics

Biologisch afbreekbaar plastics

Draag bij aan een schoner milieu

Met biologisch afbreekbaar plastics zorgt u voor een flinke bijdrage aan een beter milieu. Zo kunt u biologisch afbreekbaar plastics inzetten voor bijvoorbeeld het verpakken van uw producten. Oók zijn er vele mogelijkheden voor het vervaardigen van uw product vanuit biologisch afbreekbaar plastics. Daardoor ontstaan vele mogelijkheden binnen ons aanbod. Vanzelfsprekend denken wij graag met u mee over het toepassen van biologisch afbreekbaar plastics. Daardoor krijgt u de beste oplossing voor uw product. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met de specialisten van CSX Nijverdal. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden van biologisch afbreekbaar plastics

Direct contact?

Biologisch afbreekbaar plastics

Toepassingen

Zoals gezegd zijn onze toepassingsmogelijkheden veelzijdig. Zo kunt u onze mogelijkheden inschakelen in verschillende markten. Hierbij kunt u denken aan de voedingsindustrie met bijvoorbeeld duurzame verpakkingen. Maar ook kan CSX Nijverdal u in een markt als bijvoorbeeld grond, weg en waterbouw voorzien van diverse mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan plaatmaterialen of bescherm middelen. Kortom, de mogelijkheden voor producten van gerecycled materiaal zijn bij CSX Nijverdal groot. Wilt u bijdragen aan een schoner milieu én uw eigen unieke product creëren? Neem dan contact op met CSX Nijverdal.

Geschikt voor vele toepassingen

Ook zijn circulaire grondstoffen toepasbaar binnen veel markten. Niet alleen is de voedingsindustrie één van de denkbare markten. Maar ook kunt u denken aan bijvoorbeeld:

• Bouw
• Voedingsindustrie
• Grond, weg en waterbouw

Benieuwd naar alle mogelijkheden van CSX Nijverdal? Neem dan een kijkje in ons leveringsprogramma. Zo ziet u overzichtelijk alle mogelijkheden. Wilt u liever persoonlijk advies? Neem dan telefonisch contact op via: 0548-626111 of mail naar [email protected]. Wij voorzien u graag van meer informatie.

Meer informatie over Biologisch afbreekbaar plastics?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

Biologisch afbreekbaar plastics

Over CSX Nijverdal

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd. Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag!

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?