Bioplastic bedrijven

  1. Home
  2. /
  3. Bioplastic bedrijven

Bioplastic bedrijven

Draag bij aan een schoner milieu

Hoewel de vraag naar bioplastic bedrijven groot is, zijn er weinig bedrijven die bioplastic kunnen produceren. Met verduurzamen, en bijdragen aan een schoner milieu in ons hoofd, biedt CSX Nijverdal u alle mogelijkheden voor de productie van uw bioplastic. Een van de weinige bioplastic bedrijven waar u uw product op maat kan laten realiseren. Binnen het aanbod en de mogelijkheden van CSX Nijverdal kunt u vele soorten bioplastic laten realiseren. Zo zijn er voldoende mogelijkheden voor dikte, stevigheid, kleur en afmetingen. Daardoor kunt u vele duurzame eindproducten bereiken met uw bioplastic. Ook kan CSX Nijverdal u als een van de weinige bioplastic bedrijven voorzien van adviezen en informatie over onze mogelijkheden. Doordat wij uw specialist zijn, krijgt u het beste eindproduct.  Samengevat worden de producten opgebouwd vanuit bestaande en hernieuwbare grondstoffen. Daardoor ontstaat een circulair en duurzaam (eind)product.  Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan een kijkje in ons leveringsprogramma daar vertellen wij u graag meer. Wilt u persoonlijk advies over een composteerbare verpakking? Neem dan telefonisch contact op, of mail ons uw vragen

Direct contact?

bioplastic bedrijven

Toepassingen

Zoals gezegd zijn onze toepassingsmogelijkheden veelzijdig. Zo kunt u onze mogelijkheden inschakelen in verschillende markten. Hierbij kunt u denken aan de voedingsindustrie met bijvoorbeeld duurzame verpakkingen. Maar ook kan CSX Nijverdal u in een markt als bijvoorbeeld grond, weg en waterbouw voorzien van diverse mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan plaatmaterialen of bescherm middelen. Kortom, de mogelijkheden voor producten van gerecycled materiaal zijn bij CSX Nijverdal groot. Wilt u bijdragen aan een schoner milieu én uw eigen unieke product creëren? Neem dan contact op met CSX Nijverdal.

Geschikt voor vele toepassingen

Ook zijn circulaire grondstoffen toepasbaar binnen veel markten. Niet alleen is de voedingsindustrie één van de denkbare markten. Maar ook kunt u denken aan bijvoorbeeld:

• Bouw
• Voedingsindustrie
• Grond, weg en waterbouw

Benieuwd naar alle mogelijkheden van CSX Nijverdal? Neem dan een kijkje in ons leveringsprogramma. Zo ziet u overzichtelijk alle mogelijkheden. Wilt u liever persoonlijk advies? Neem dan telefonisch contact op via: 0548-626111 of mail naar [email protected]. Wij voorzien u graag van meer informatie.

bioplastic bedrijven

Meer informatie over Bioplastic bedrijven?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

bioplastic bedrijven

Over CSX Nijverdal

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd. Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag!

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?