Bioplastic maken

  1. Home
  2. /
  3. Bioplastic maken

Bioplastic maken

Draag bij aan een schoner milieu

Zoekt u naar bioplastic maken? Daarvoor bent u bij CSX Nijverdal aan hét juiste adres. Zo kan CSX Nijverdal een bioplastic maken welke u kunt verwerken in uw product. Niet alleen zorgt u daarmee voor een verduurzaming van uw producten. Maar ook draagt u bij aan een beter en schoner milieu. Bijvoorbeeld kan CSX Nijverdal een bioplastic maken voor de verpakking van uw producten. Maar ook biedt een bioplastic vele mogelijkheden voor uw producten zelf. Kortom, bioplastic biedt vele mogelijkheden.

Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van bioplastic maken kunt u daarvoor contact opnemen met een van onze specialisten. Zo voorzien wij u graag van meer advies en informatie over onze mogelijkheden.

Direct contact?

Toepassingen

Doordat u zoekt naar producten van gerecycled materiaal bent u bij CSX Nijverdal juist. Zoals gezegd zijn onze toepassingsmogelijkheden veelzijdig. Zo kunt u onze mogelijkheden inschakelen in verschillende markten. Hierbij kunt u denken aan de voedingsindustrie met bijvoorbeeld duurzame verpakkingen. Maar ook kan CSX Nijverdal u in een markt als bijvoorbeeld grond, weg en waterbouw voorzien van diverse mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan plaatmaterialen of bescherm middelen. Kortom, de mogelijkheden voor producten van gerecycled materiaal zijn bij CSX Nijverdal groot. Wilt u bijdragen aan een schoner milieu én uw eigen unieke product creëren? Neem dan contact op met CSX Nijverdal.

Geschikt voor vele toepassingen

Zoals gezegd zijn circulaire grondstoffen toepasbaar binnen veel markten. Niet alleen is de voedingsindustrie één van de denkbare markten. Maar ook kunt u denken aan bijvoorbeeld:

• Bouw
• Voedingsindustrie
• Grond, weg en waterbouw

Wilt u een uniek product laten maken en bijdragen aan een beter milieu? Of wilt u meer weten over de toepassingen van onze producten? Neem dan contact op met CSX Nijverdal Voor meer informatie.

bioplastic maken

Meer informatie over bioplastic maken?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

bioplastic maken

Over CSX Nijverdal

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd. Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag!

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?