Bioplastic toepassingen

  1. Home
  2. /
  3. Bioplastic toepassingen

Bioplastic toepassingen

Draag bij aan een schoner milieu

Bioplastic toepassingen zijn tegenwoordig oneindig veel toepassingen. Zo kunt u bioplastic toepassingen verzorgen. Hierbij kunt u denken aan bioplastic toepassingen zoals verpakkingen of volledige producten gerealiseerd vanuit bioplastics. Wij denken bij het toepassen van bioplastics graag met u mee over alle mogelijkheden binnen het aanbod. Zo kunt u méér dan een deel van uw product verduurzamen.

Zoals gezegd zijn bioplastic toepassingen oneindig groot. Door een duurzaam product of een duurzame verpakking te realiseren draagt u bij aan een schoner en beter milieu. Daardoor zorgen wij nu al voor de generatie na ons. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden van bioplastic toepassingen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

Direct contact?

Bioplastic toepassingen

Toepassingen

Zoals gezegd zijn onze toepassingsmogelijkheden veelzijdig. Zo kunt u onze mogelijkheden inschakelen in verschillende markten. Hierbij kunt u denken aan de voedingsindustrie met bijvoorbeeld duurzame verpakkingen. Maar ook kan CSX Nijverdal u in een markt als bijvoorbeeld grond, weg en waterbouw voorzien van diverse mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan plaatmaterialen of bescherm middelen. Kortom, de mogelijkheden voor producten van gerecycled materiaal zijn bij CSX Nijverdal groot. Wilt u bijdragen aan een schoner milieu én uw eigen unieke product creëren? Neem dan contact op met CSX Nijverdal.

Geschikt voor vele toepassingen

Ook zijn circulaire grondstoffen toepasbaar binnen veel markten. Niet alleen is de voedingsindustrie één van de denkbare markten. Maar ook kunt u denken aan bijvoorbeeld:

• Bouw
• Voedingsindustrie
• Grond, weg en waterbouw

Benieuwd naar alle mogelijkheden van CSX Nijverdal? Neem dan een kijkje in ons leveringsprogramma. Zo ziet u overzichtelijk alle mogelijkheden. Wilt u liever persoonlijk advies? Neem dan telefonisch contact op via: 0548-626111 of mail naar [email protected]. Wij voorzien u graag van meer informatie.

Meer informatie over Bioplastic toepassingen?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

Bioplastic toepassingen

Over CSX Nijverdal

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd. Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag!

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?