Composteerbare foliën

  1. Home
  2. /
  3. Composteerbare foliën

Composteerbare foliën

Draagt bij aan een schoner milieu

Bent u op zoek naar composteerbare foliën? Daarvoor bent u bij CSX Nijverdal. Zo maakt CSX Nijverdal gebruik van materialen waarvan de oorsprong ligt bij planten of dieren. Daardoor worden composteerbare foliën veelal gemaakt vanuit mais, aardappels, granen en bacteriën. Daarnaast is het ook mogelijk om een folie een eigenschap mee te geven, bijvoorbeeld een stugheid of dikte. Echter is dit afhankelijk van de mix van materialen. Ook zijn composteerbare foliën te verwerken en daardoor goed voor een beter milieu. Daarnaast zijn de mogelijkheden voor het toepassen van een composteerbaar folië eindeloos.

Direct contact?

Toepassingen

Wanneer u composteerbare foliën zoekt, wilt u waarschijnlijk producten of materialen laten maken. Doordat CSX Nijverdal zich kan inzetten voor vele markten kunnen wij vrijwel ieder product voor u maken. Bovendien zorgt de productie van uw ‘kunststof’ voor een lager CO2 uitstoot dan bij een reguliere plastic. Ook draagt u daardoor bij aan een beter milieu.

Geschikt voor veel markten

Zoals gezegd is een composteerbare folie toepasbaar binnen veel markten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

• Bouw
• Industrie
• Grond, weg en waterbouw

Wilt u een uniek product laten maken? Of wilt u meer weten over de toepassingen van onze producten? Neem dan contact op met CSX Voor meer informatie.

Composteerbare foliën​

Benieuwd naar composteerbare foliën?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

Composteerbare foliën​

Over CSX Nijverdal

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd. Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag!

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?