Composteerbare kunststof

  1. Home
  2. /
  3. Composteerbare kunststof

Composteerbare kunststof

Draag bij aan een schoner milieu

Op zoek naar duurzame en milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen? CSX Nijverdal biedt composteerbare kunststofproducten die gemaakt zijn van biologisch afbreekbare materialen. Onze composteerbare kunststofproducten zijn het ideale alternatief voor traditionele plastic verpakkingen en dragen bij aan een circulaire economie. Van zakken en folies tot trays en bakjes, we bieden een breed scala aan composteerbare producten voor diverse toepassingen.

Onze composteerbare kunststofproducten zijn geschikt voor industriële composteerprocessen en dragen bij aan een duurzame toekomst. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen bij het verduurzamen van je verpakkingsoplossingen.

Direct contact?

Composteerbare kunststof

Toepassingen

Zoals gezegd zijn onze toepassingsmogelijkheden veelzijdig. Zo kunt u onze mogelijkheden inschakelen in verschillende markten. Hierbij kunt u denken aan de voedingsindustrie met bijvoorbeeld duurzame verpakkingen. Maar ook kan CSX Nijverdal u in een markt als bijvoorbeeld grond, weg en waterbouw voorzien van diverse mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan plaatmaterialen of bescherm middelen. Kortom, de mogelijkheden voor producten van gerecycled materiaal zijn bij CSX Nijverdal groot. Wilt u bijdragen aan een schoner milieu én uw eigen unieke product creëren? Neem dan contact op met CSX Nijverdal.

Geschikt voor vele toepassingen

Ook zijn circulaire grondstoffen toepasbaar binnen veel markten. Niet alleen is de voedingsindustrie één van de denkbare markten. Maar ook kunt u denken aan bijvoorbeeld:

• Bouw
• Voedingsindustrie
• Grond, weg en waterbouw

Benieuwd naar alle mogelijkheden van CSX Nijverdal? Neem dan een kijkje in ons leveringsprogramma. Zo ziet u overzichtelijk alle mogelijkheden. Wilt u liever persoonlijk advies? Neem dan telefonisch contact op via: 0548-626111 of mail naar [email protected]. Wij voorzien u graag van meer informatie.

Meer informatie over Composteerbare kunststof?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

composteerbare kunststof

Over CSX Nijverdal

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd. Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag!

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?