Composteerbare kunststoffen

  1. Home
  2. /
  3. Composteerbare kunststoffen

Composteerbare kunststoffen

Draagt bij aan een schoner milieu

Wanneer u zoekt naar composteerbare kunststoffen bent u bij CSX Nijverdal aan hét juiste adres. Zo zorgen composteerbare kunststoffen voor een beter milieu. Doordat de materialen worden gemaakt vanuit plantaardige producten ontstaat er een composteerbaar materiaal.

Direct contact?

Toepassingen

Niet alleen kunt u materialen zoals tasjes maken vanuit composteerbare kunststoffen. Maar ook verpakkingsmaterialen voor bijvoorbeeld vleeswaren. Door middel van composteerbare kunststoffen zal een lagere CO2 uitstoot worden gerealiseerd. Kortom, niet alleen draagt u met de grondstoffen bij, maar ook ligt de uitstoot lager dan bij reguliere kunststoffen.

Geschikt voor veel markten

Bovendien zijn bio based platen in te zetten in vele diverse markten. Niet alleen als bijvoorbeeld gevelbekleding van uw pand Maar ook als verkeersbord.

  • Verkeersborden
  • Meubels en speeltoestellen
  • Gevelbekleding
  • Standbouw

Composteerbare kunststoffen

Benieuwd naar onze composteerbare kunststoffen?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

Composteerbare kunststoffen

Over CSX Nijverdal

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd. Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag!

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?