Duurzaam kunststof

  1. Home
  2. /
  3. Duurzaam kunststof

Duurzaam kunststof

Draag bij aan een schoner milieu

Wilt u bijdragen aan een duurzame toekomst? Dan is ons duurzame kunststof de ideale oplossing voor u. CSX Nijverdal is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardig duurzaam kunststof, dat een milieuvriendelijk alternatief biedt voor traditionele kunststoffen.

Ons duurzame kunststof kan gebruikt worden voor verschillende toepassingen in diverse sectoren, zoals verpakkingen, folies, bekers en andere producten. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen, garanderen we dat ons kunststof van de hoogste kwaliteit is en betrouwbare prestaties levert.

Als producent van duurzaam kunststof staan we klaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor de behoeften van onze klanten. Ons team van experts is altijd beschikbaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van de beste oplossingen voor uw bedrijf.

Direct contact?
Toepassingen

Wanneer u grondstoffen wilt laten bewerken tot een circulair product, wilt u dit waarschijnlijk laten doen voor uw product of de verpakking van uw producten. Doordat CSX Nijverdal zich kan inzetten voor vele markten kunnen wij vrijwel ieder product voor u maken. Bovendien zorgt de productie van uw ‘kunststof’ voor een lager CO2 uitstoot dan bij een reguliere plastic. Ook draagt u daardoor bij aan een beter milieu.

Geschikt voor veel markten

Zoals gezegd zijn circulaire grondstoffen toepasbaar binnen veel markten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

• Bouw
• Voedingsindustrie
• Grond, weg en waterbouw

Wilt u een uniek product laten maken? Of wilt u meer weten over de toepassingen van onze producten? Neem dan contact op met CSX Voor meer informatie.

Duurzaam kunststof​

Benieuwd naar duurzaam kunststof?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

Duurzaam kunststof​

Over CSX Nijverdal

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd. Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag!

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?