Duurzaam verpakkingsmateriaal

  1. Home
  2. /
  3. Duurzaam verpakkingsmateriaal

Duurzaam verpakkingsmateriaal

Draag bij aan een schoner milieu

Zoekt u naar duurzaam verpakkingsmateriaal? Daarvoor bent u bij CSX Nijverdal aan hét juiste adres. Zo is CSX Nijverdal producent van circulaire materialen. Bovendien kan er tijdens het productieproces worden gezorgd voor een unieke vorm van uw materiaal. Daardoor kunt u de beschikking krijgen over een duurzaam verpakkingsmateriaal. Zo wordt er bij de productie gebruik gemaakt van bestaande- en hernieuwbare grondstoffen. Daardoor ontstaat er een circulair product. Bovendien zorgt het gebruik van deze materialen er voor dat uw duurzaam verpakkingsmateriaal in zijn geheel afbreekbaar is. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan contact op met CSX Nijverdal en laat u adviseren door een van onze specialisten.

Direct contact?

Toepassingen

Wanneer u kiest voor duurzaam verpakkingsmateriaal kiest u voor een milieuvriendelijke oplossing. Zo worden de grondstoffen vervaardigd uit bestaande- en hernieuwbare grondstoffen. Daardoor ontstaat er een product wat in zijn geheel afbreekbaar is én daarmee circulair is. Doordat uw duurzaam verpakkingsmateriaal op maat wordt gemaakt ontstaan er vele mogelijkheden binnen het productieproces. Hierbij kunt u denken aan diverse mogelijkheden voor de stijfheid of dikte van het materiaal. Bovendien kan vrijwel iedere vorm worden gerealiseerd. Daardoor ontstaan er vele mogelijkheden voor diverse toepassingen. Ook zorgt de productie van uw ‘kunststof’ voor een lager CO2 uitstoot dan bij een reguliere plastic. Daardoor draagt u met de productie al bij aan een beter milieu.

Geschikt voor vele toepassingen

Zoals gezegd zijn circulaire grondstoffen toepasbaar binnen veel markten. Niet alleen is de voedingsindustrie één van de denkbare markten. Maar ook kunt u denken aan bijvoorbeeld:

• Bouw
• Voedingsindustrie
• Grond, weg en waterbouw

Wilt u een uniek product laten maken en bijdragen aan een beter milieu? Of wilt u meer weten over de toepassingen van onze producten? Neem dan contact op met CSX Nijverdal Voor meer informatie.

Duurzaam verpakkingsmateriaal

Benieuwd naar ons duurzaam verpakkingsmateriaal?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

duurzaam verpakkingsmateriaal

Over CSX Nijverdal

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd. Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag!

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?