Duurzame verpakking laten maken

  1. Home
  2. /
  3. Duurzame verpakking laten maken

Duurzame verpakking laten maken

Draag bij aan een schoner milieu

Wanneer u zoekt naar duurzame verpakking laten maken bent u bij dé specialist op dit gebied aan hét juiste adres. Zo beschikt CSX Nijverdal over alle mogelijkheden om uw duurzame verpakking te realiseren. Niet alleen draagt u bij aan een beter en schoner milieu met een duurzame verpakking laten maken. Maar ook brengt het vele mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld uw product deels of geheel verduurzamen. Door middel van een duurzame verpakking verduurzaamt u uw product en bedrijf. 

Veelal eindigen plastic verpakkingen op plekken waar deze niet horen. Door te kiezen voor een duurzame verpakking laten maken kan de natuur een verpakking zelfstandig afbreken wanneer deze onverhoopt toch in de natuur beland. Een duurzame verpakking is daarmee hét beste alternatief voor een schone en betere toekomst. Draagt u hier aan mee?

Direct contact?

Duurzame verpakking laten maken

Toepassingen

Zoals gezegd zijn onze toepassingsmogelijkheden veelzijdig. Zo kunt u onze mogelijkheden inschakelen in verschillende markten. Hierbij kunt u denken aan de voedingsindustrie met bijvoorbeeld duurzame verpakkingen. Maar ook kan CSX Nijverdal u in een markt als bijvoorbeeld grond, weg en waterbouw voorzien van diverse mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan plaatmaterialen of bescherm middelen. Kortom, de mogelijkheden voor producten van gerecycled materiaal zijn bij CSX Nijverdal groot. Wilt u bijdragen aan een schoner milieu én uw eigen unieke product creëren? Neem dan contact op met CSX Nijverdal.

Geschikt voor vele toepassingen

Ook zijn circulaire grondstoffen toepasbaar binnen veel markten. Niet alleen is de voedingsindustrie één van de denkbare markten. Maar ook kunt u denken aan bijvoorbeeld:

• Bouw
• Voedingsindustrie
• Grond, weg en waterbouw

Benieuwd naar alle mogelijkheden van CSX Nijverdal? Neem dan een kijkje in ons leveringsprogramma. Zo ziet u overzichtelijk alle mogelijkheden. Wilt u liever persoonlijk advies? Neem dan telefonisch contact op via: 0548-626111 of mail naar [email protected]. Wij voorzien u graag van meer informatie.

Meer informatie over Duurzame verpakking laten maken?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

Duurzame verpakking laten maken

Over CSX Nijverdal

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd. Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag!

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?