Duurzame verpakkingen

  1. Home
  2. /
  3. Duurzame verpakkingen

Duurzame verpakkingen

Draag bij aan een schoner milieu

Bent u op zoek naar duurzame verpakkingen? Daarvoor bent u bij CSX Nijverdal aan hét juiste adres. Zo zorgt CSX Nijverdal door het gebruik van bestaande- en hernieuwbare grondstoffen voor onder andere duurzame verpakkingen. Door middel van duurzame verpakkingen kunt u uw bijdrage leveren aan een beter milieu. Zo is uw verpakking, door het gebruik van duurzame materialen, geheel afbreekbaar. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan contact op met CSX Nijverdal en laat u adviseren door een van onze specialisten.

Direct contact?

Toepassingen

Doordat u zoekt naar duurzame verpakkingen is de toepassing van onze materialen direct bekend. Zo kunt u met duurzame verpakkingen zorgen voor een verantwoorde verpakking van uw product of materiaal. Doordat onze duurzame verpakkingen worden vervaardigd uit bestaande- en hernieuwbare grondstoffen ontstaat er een circulair product.  Doordat CSX Nijverdal zich kan inzetten voor vele markten kunnen wij vrijwel ieder product voor u realiseren.

Zo kunt u uw een duurzame verpakking verkrijgen in verschillende mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan verschillende stijfheden of dikte van het materiaal. Kortom, voor vrijwel iedere toepassing is een geschikte variant te vinden bij CSX Nijverdal. Bovendien zorgt de productie van uw ‘kunststof’ voor een lager CO2 uitstoot dan bij een reguliere plastic. Ook draagt u daardoor bij aan een beter milieu.

Geschikt voor vele toepassingen

Zoals gezegd zijn circulaire grondstoffen toepasbaar binnen veel markten. Niet alleen is de voedingsindustrie één van de denkbare markten. Maar ook kunt u denken aan bijvoorbeeld:

• Bouw
• Voedingsindustrie
• Grond, weg en waterbouw

Wilt u een uniek product laten maken en bijdragen aan een beter milieu? Of wilt u meer weten over de toepassingen van onze producten? Neem dan contact op met CSX Nijverdal Voor meer informatie.

duurzame verpakkingen

Benieuwd naar onze duurzame verpakkingen?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

duurzame verpakkingen

Over CSX Nijverdal

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd. Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag!

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?