Extrusie

  1. Home
  2. /
  3. Extrusie

Extrusie

Draag bij aan een schoner milieu

Bent u op zoek naar extrusie? Daarvoor bent u bij CSX Nijverdal aan hét juiste adres. Zo betekent extrusie het persen van een vervormbaar materiaal door een matrijs. Daardoor ontstaat een bewerkbaar staafmateriaal welke verwerkt kan worden tot uw eindproduct. Doordat CSX Nijverdal uw producten vervaardigd vanuit bestaande en hernieuwbare grondstoffen draagt u niet alleen bij aan een schoner en beter milieu. Maar ook zorgt u voor een duurzaam eindproduct. Bij de extrusie van uw grondstof zijn er vele mogelijkheden. Afhankelijk van het te maken product zal een bepaalde extrusie worden toegepast. Wanneer u meer informatie wilt over de extrusie van uw bio kunststof kunt u daarvoor vrijblijvend contact opnemen met een van onze adviseurs. Zo krijgt u passend advies en informatie over onze mogelijkheden.

Direct contact?

Toepassingen

Doordat u zoekt naar extrusie bent u bij CSX Nijverdal juist. Zoals gezegd zijn onze toepassingsmogelijkheden veelzijdig. Zo kunt u onze mogelijkheden inschakelen in verschillende markten. Hierbij kunt u denken aan de voedingsindustrie met bijvoorbeeld duurzame verpakkingen. Maar ook kan CSX Nijverdal u in een markt als bijvoorbeeld grond, weg en waterbouw voorzien van diverse mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan plaatmaterialen of bescherm middelen. Kortom, de mogelijkheden voor producten van gerecycled materiaal zijn bij CSX Nijverdal groot. Wilt u bijdragen aan een schoner milieu én uw eigen unieke product creëren? Neem dan contact op met CSX Nijverdal.

Geschikt voor vele toepassingen

Zoals gezegd zijn circulaire grondstoffen toepasbaar binnen veel markten. Niet alleen is de voedingsindustrie één van de denkbare markten. Maar ook kunt u denken aan bijvoorbeeld:

• Bouw
• Voedingsindustrie
• Grond, weg en waterbouw

Wilt u een uniek product laten maken en bijdragen aan een beter milieu? Of wilt u meer weten over de toepassingen van onze producten? Neem dan contact op met CSX Nijverdal Voor meer informatie.

extrusie

Meer informatie over Extrusie?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

extrusie

Over CSX Nijverdal

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd. Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag!

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?