Folie op maat

  1. Home
  2. /
  3. Folie op maat

Folie op maat

Draag bij aan een schoner milieu

Zoekt u naar folie op maat? Daarvoor bent u bij CSX Nijverdal aan hét juiste adres. Zo beschikt CSX Nijverdal over de mogelijkheid om uw folie op maat te maken. Niet alleen krijgt u daardoor een geheel maatproduct. Maar ook is folie op maat van CSX Nijverdal een product gemaakt uit hernieuwbare en natuurlijke grondstoffen. Daardoor ontstaat er een circulair product welke zichzelf afbreekt in de natuur. Daardoor draagt u bij aan een schoner milieu. Maar ook zij de toepassingsmogelijkheden van folie op maat oneindig. Zo kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een stugge of flexibele variant. Kortom, niet alleen de toepassingsmogelijkheden maar ook de variaties zijn enorm. Wanneer u meer informatie wilt kunt u daarvoor contact opnemen met CSX Nijverdal. Wij voorzien u graag van advies en informatie over onze producten.

Wanneer u uw bedrijf wilt verrijken met een duurzaam materiaal beschikt CSX Nijverdal daarvoor over gepaste oplossingen. Samengevat kunt u ons ten alle tijden benaderen voor meer informatie over de verduurzaming van uw verpakkingen of een van onze andere circulaire oplossingen.

Direct contact?

Toepassingen

Wanneer u grondstoffen wilt laten bewerken tot een circulair product, wilt u dit waarschijnlijk laten doen voor uw product of de verpakking van uw producten. Doordat CSX Nijverdal zich kan inzetten voor vele markten kunnen wij vrijwel ieder product voor u maken. Bovendien zorgt de productie van uw ‘kunststof’ voor een lager CO2 uitstoot dan bij een reguliere plastic. Ook draagt u daardoor bij aan een beter milieu.

Geschikt voor veel markten

Zoals gezegd zijn circulaire grondstoffen toepasbaar binnen veel markten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

• Bouw
• Voedingsindustrie
• Grond, weg en waterbouw

Wilt u een uniek product laten maken? Of wilt u meer weten over de toepassingen van onze producten? Neem dan contact op met CSX Voor meer informatie.

Folie op maat​

Benieuwd naar folie op maat?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

Folie op maat​

Over CSX Nijverdal

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd. Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag!

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?