Folie op maat

  1. Home
  2. /
  3. Folie op maat

Folie op maat

Draag bij aan een schoner milieu

Als u op zoek bent naar op maat gemaakte folie voor uw verpakkingen, dan bent u bij CSX Nijverdal aan het juiste adres. Onze folies worden op maat gemaakt om aan uw specifieke eisen te voldoen. Wij bieden een breed scala aan folies, waaronder bio-based en recyclebare opties, die kunnen worden gebruikt voor verschillende toepassingen.

Onze folies zijn van hoge kwaliteit en bieden optimale bescherming voor uw producten. Of het nu gaat om voedsel, medicijnen, of andere goederen, onze folie op maat biedt een uitstekende bescherming tegen vocht, licht, lucht en andere invloeden van buitenaf. Bovendien is onze folie op maat ook nog eens duurzaam, waardoor u bijdraagt aan een beter milieu.

Als kunststofproducent streven wij naar perfectie in elk detail en bieden wij onze klanten hoogwaardige folies op maat. Ons team van experts werkt samen met u om de beste oplossing te vinden voor uw verpakkingsbehoeften. Wij begrijpen dat elke klant uniek is, en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen aan die perfect passen bij uw behoeften.

Direct contact?
Toepassingen

Wanneer u grondstoffen wilt laten bewerken tot een circulair product, wilt u dit waarschijnlijk laten doen voor uw product of de verpakking van uw producten. Doordat CSX Nijverdal zich kan inzetten voor vele markten kunnen wij vrijwel ieder product voor u maken. Bovendien zorgt de productie van uw ‘kunststof’ voor een lager CO2 uitstoot dan bij een reguliere plastic. Ook draagt u daardoor bij aan een beter milieu.

Geschikt voor veel markten

Zoals gezegd zijn circulaire grondstoffen toepasbaar binnen veel markten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

• Bouw
• Voedingsindustrie
• Grond, weg en waterbouw

Wilt u een uniek product laten maken? Of wilt u meer weten over de toepassingen van onze producten? Neem dan contact op met CSX Voor meer informatie.

Folie op maat​

Benieuwd naar folie op maat?
Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

Folie op maat​

Over CSX Nijverdal

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd. Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag!

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?