Gerecycled kunststof planken

  1. Home
  2. /
  3. Gerecycled kunststof planken

Gerecycled kunststof planken

Draag bij aan een schoner milieu

Wanneer u zoekt naar gerecycled kunststof planken bent u bij CSX Nijverdal aan hét juiste adres. Zo beschikt CSX Nijverdal over alle mogelijkheden voor het vervaardigen van gerecycled kunststof planken. Zo kunt u gerecycled kunststof planken toepassen binnen vele mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan signing, maar ook aan afwerking mogelijkheden. Doordat er bij het produceren van gerecycled kunststof planken gebruik wordt gemaakt van bestaande- en hernieuwbare grondstoffen is het product afbreekbaar. Daardoor draagt u bij aan een beter én schoner milieu. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan contact op met CSX Nijverdal en laat u adviseren door een van onze specialisten.

Direct contact?

Toepassingen

Zoals gezegd zijn de toepassingen van gerecycled kunststof planken veelzijdig. Niet alleen kunt u dergelijke planken gebruiken als signing of bewegwijzering. Maar ook biedt het materiaal mogelijkheden voor afwerking van bijvoorbeeld uw producten. Bovendien kunt u uw gerecycled kunststof planken voorzien van eigenschappen zoals afwijkende dikte of stijfheid van het materiaal. Maar ook beschikt CSX Nijverdal over de mogelijkheden om uw product te vormen. Daardoor creëert u een uniek én duurzaam eindproduct. Kortom, wilt u bijdragen aan een schoner milieu én uw eigen unieke product creëren? Neem dan contact op met CSX Nijverdal.

Gerecycled kunststof planken

Gerecycled kunststof planken Gerecycled plastic planken Biologisch afbreekbaar Bio polyethyleen Bio based PE Customised Sheet Xtrusion - CSX Nijverdal

Geschikt voor vele toepassingen

Zoals gezegd zijn circulaire grondstoffen toepasbaar binnen veel markten. Niet alleen is de voedingsindustrie één van de denkbare markten. Maar ook kunt u denken aan bijvoorbeeld:

• Bouw
• Voedingsindustrie
• Grond, weg en waterbouw

Wilt u een uniek product laten maken en bijdragen aan een beter milieu? Of wilt u meer weten over de toepassingen van onze producten? Neem dan contact op met CSX Nijverdal Voor meer informatie.

Benieuwd naar onze gerecycled plastic producten?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

  • Door middel van een circulaire economie wil CSX zich voor wat betreft kunststof plaatmaterialen en foliën ontwikkelen tot één van de koplopers in Europa
  • CSX denkt niet alleen aan de generatie van nu, maar ook aan toekomstige generaties. Door een milieuvriendelijk productieproces na te streven doen wij er alles aan om zo duurzaam mogelijk te produceren.
  • Milieuvriendelijke procestechnologie staat bij CSX voorop. CSX streeft naar een systeem waarin grondstoffen volledig opnieuw worden ingezet in het kringloop systeem.
Markten Customised Sheet Xtrusion - CSX Nijverdal

Gerecycled kunststof planken

Over CSX Nijverdal

De Circulaire Economie, ook wel kringloopeconomie genoemd, is in opkomst. Hieronder wordt een economisch en industrieel systeem verstaan waarin geen eindige grondstofvoorraden worden uitgeput en waarin reststoffen – zoveel als maar mogelijk – volledig opnieuw worden ingezet in het kringloop systeem.

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd.

CSX streeft ernaar om binnen 5 jaar één van de Europese marktleiders te zijn op het gebied van geëxtrudeerde bio(based) plastic films en platen. CSX neemt daarbij het 100% Circulair Ondernemen als uitgangspunt en wil daarbij de beste werkomgeving bieden voor haar werknemers en verdere naaste omgeving.

Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag! Neem contact op met CSX Nijverdal voor meer informatie.

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over de afbreekbare verpakkingen van CSX Nijverdal? Neem contact op voor meer informatie.

Xtrusion logo Customised Sheet Xtrusion - CSX Nijverdal