Gerecycled kunststof planken

  1. Home
  2. /
  3. Gerecycled kunststof planken

Gerecycled kunststof planken

Draag bij aan een schoner milieu

Wanneer u zoekt naar gerecycled kunststof planken bent u bij CSX Nijverdal aan hét juiste adres. Zo beschikt CSX Nijverdal over alle mogelijkheden voor het vervaardigen van gerecycled kunststof planken. Zo kunt u gerecycled kunststof planken toepassen binnen vele mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan signing, maar ook aan afwerking mogelijkheden. Doordat er bij het produceren van gerecycled kunststof planken gebruik wordt gemaakt van bestaande- en hernieuwbare grondstoffen is het product afbreekbaar. Daardoor draagt u bij aan een beter én schoner milieu. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan contact op met CSX Nijverdal en laat u adviseren door een van onze specialisten.

Direct contact?

Toepassingen

Zoals gezegd zijn de toepassingen van gerecycled kunststof planken veelzijdig. Niet alleen kunt u dergelijke planken gebruiken als signing of bewegwijzering. Maar ook biedt het materiaal mogelijkheden voor afwerking van bijvoorbeeld uw producten. Bovendien kunt u uw gerecycled kunststof planken voorzien van eigenschappen zoals afwijkende dikte of stijfheid van het materiaal. Maar ook beschikt CSX Nijverdal over de mogelijkheden om uw product te vormen. Daardoor creëert u een uniek én duurzaam eindproduct. Kortom, wilt u bijdragen aan een schoner milieu én uw eigen unieke product creëren? Neem dan contact op met CSX Nijverdal.

Geschikt voor vele toepassingen

Zoals gezegd zijn circulaire grondstoffen toepasbaar binnen veel markten. Niet alleen is de voedingsindustrie één van de denkbare markten. Maar ook kunt u denken aan bijvoorbeeld:

• Bouw
• Voedingsindustrie
• Grond, weg en waterbouw

Wilt u een uniek product laten maken en bijdragen aan een beter milieu? Of wilt u meer weten over de toepassingen van onze producten? Neem dan contact op met CSX Nijverdal Voor meer informatie.

Gerecycled kunststof planken

Benieuwd naar onze gerecycled plastic producten?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

Gerecycled kunststof planken

Over CSX Nijverdal

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd. Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag!

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?