Gerecycled plastic plank

  1. Home
  2. /
  3. Gerecycled plastic plank

Gerecycled plastic plank

Draag bij aan een schoner milieu

Door middel van gerecycled plastic plank kunt u zorgen voor een flinke bijdrage aan een schoner milieu. Zo kunt u een gerecycled plastic plank inzetten in de breedste zin van het woord. Bijvoorbeeld voor productverbetering. CSX Nijverdal beschikt over vele mogelijkheden om samen met u te kijken naar de beste oplossingen binnen ons ruime aanbod. Daardoor kunt u met een gerecycled plastic plank verduurzamen. Ook is er net als bij een reguliere plastic veel keuze uit sterkte; dikte en andere toepasbare eigenschappen. Kortom; gerecycled plastic plank is dé beste keuze voor uw product én het milieu. Wilt u graag beginnen met het verduurzamen van uw product(en), maar weet u niet waar u moet beginnen? De specialisten van CSX Nijverdal vertellen u graag alles over de mogelijkheden van gerecycled plastic planken

Direct contact?

Gerecycled plastic plank

Toepassingen

Zoals gezegd zijn onze toepassingsmogelijkheden veelzijdig. Zo kunt u onze mogelijkheden inschakelen in verschillende markten. Hierbij kunt u denken aan de voedingsindustrie met bijvoorbeeld duurzame verpakkingen. Maar ook kan CSX Nijverdal u in een markt als bijvoorbeeld grond, weg en waterbouw voorzien van diverse mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan plaatmaterialen of bescherm middelen. Kortom, de mogelijkheden voor producten van gerecycled materiaal zijn bij CSX Nijverdal groot. Wilt u bijdragen aan een schoner milieu én uw eigen unieke product creëren? Neem dan contact op met CSX Nijverdal.

Geschikt voor vele toepassingen

Ook zijn circulaire grondstoffen toepasbaar binnen veel markten. Niet alleen is de voedingsindustrie één van de denkbare markten. Maar ook kunt u denken aan bijvoorbeeld:

• Bouw
• Voedingsindustrie
• Grond, weg en waterbouw

Benieuwd naar alle mogelijkheden van CSX Nijverdal? Neem dan een kijkje in ons leveringsprogramma. Zo ziet u overzichtelijk alle mogelijkheden. Wilt u liever persoonlijk advies? Neem dan telefonisch contact op via: 0548-626111 of mail naar info@csx-nijverdal.nl. Wij voorzien u graag van meer informatie.

Meer informatie over Gerecycled plastic plank?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

Gerecycled plastic plank

Over CSX Nijverdal

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd. Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag!

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?