Gerecycled plastic product

  1. Home
  2. /
  3. Gerecycled plastic product

Gerecycled plastic product

Draag bij aan een schoner milieu

Door te kiezen voor een gerecycled plastic product draagt u bij aan een schoner en beter milieu. Zo zorgt u ervoor dat plastic niet verdwijnt in de natuur. Door te kiezen voor een gerecycled plastic product zal u merken dat er vele mogelijkheden zijn. Zo kan u net als bij een reguliere plastic variant kiezen voor verschillende diktes, sterktes en andere toepasbare eigenschappen. Kortom, de mogelijkheden voor een gerecycled plastic product zijn oneindig groot. Daardoor kunt u uw product of halffabricaat deels of in zijn geheel verduurzamen. Wilt u graag een steentje bijdragen aan een schoner milieu, maar weet u niet waar u moet beginnen? De specialisten van CSX Nijverdal vertellen u graag alles over een gerecycled plastic product.

Direct contact?

Gerecycled plastic product

Toepassingen

Zoals gezegd zijn onze toepassingsmogelijkheden veelzijdig. Zo kunt u onze mogelijkheden inschakelen in verschillende markten. Hierbij kunt u denken aan de voedingsindustrie met bijvoorbeeld duurzame verpakkingen. Maar ook kan CSX Nijverdal u in een markt als bijvoorbeeld grond, weg en waterbouw voorzien van diverse mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan plaatmaterialen of bescherm middelen. Kortom, de mogelijkheden voor producten van gerecycled materiaal zijn bij CSX Nijverdal groot. Wilt u bijdragen aan een schoner milieu én uw eigen unieke product creëren? Neem dan contact op met CSX Nijverdal.

Geschikt voor vele toepassingen

Ook zijn circulaire grondstoffen toepasbaar binnen veel markten. Niet alleen is de voedingsindustrie één van de denkbare markten. Maar ook kunt u denken aan bijvoorbeeld:

• Bouw
• Voedingsindustrie
• Grond, weg en waterbouw

Benieuwd naar alle mogelijkheden van CSX Nijverdal? Neem dan een kijkje in ons leveringsprogramma. Zo ziet u overzichtelijk alle mogelijkheden. Wilt u liever persoonlijk advies? Neem dan telefonisch contact op via: 0548-626111 of mail naar [email protected]. Wij voorzien u graag van meer informatie.

Meer informatie over Gerecycled plastic product?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

Gerecycled plastic product

Over CSX Nijverdal

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd. Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag!

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?