Gerecycled plastic producten

  1. Home
  2. /
  3. Gerecycled plastic producten

Gerecycled plastic producten

Draag bij aan een schoner milieu

Bent u op zoek naar gerecycled plastic producten? Daarvoor bent u bij CSX Nijverdal aan hét juiste adres. Zo kunt u met gerecycled plastic producten bijdragen aan een beter en schoner milieu. Doordat uw gerecycled plastic producten worden vervaardigd vanuit bestaande- en hernieuwbare grondstoffen is uw product afbreekbaar. Door uw producten te voorzien van een gerecycled plastic kunt u op een verantwoorde manier uw producten verkopen aan uw klanten. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan contact op met CSX Nijverdal en laat u adviseren door een van onze specialisten.

Direct contact?

Toepassingen

De toepassingen van gerecycled plastic producten is vrijwel oneindig. Zo kunt u net als bij een reguliere plastic kiezen uit vele soorten en mogelijkheden. Doordat u bij CSX Nijverdal kunt kiezen uit diverse diktes kunt u een gerecycled plastic producten veelzijdig inzetten. Ook kunt u kiezen uit diverse stijfheden van het product én ook kunt u een unieke vorm toevoegen aan uw product. Daardoor kunt u een uniek, duurzaam eindproduct creëren. Kortom, wilt u bijdragen aan een schoner milieu én een uniek product creëren? Neem dan contact op met CSX Nijverdal over een gerecycled verpakkingsmateriaal voor uw product.

Gerecycled plastic producten

Gerecycled plastic producten Herbruikbare verpakkingen Bio based Vacuümvormen Customised Sheet Xtrusion - CSX Nijverdal

Geschikt voor vele toepassingen

Zoals gezegd zijn circulaire grondstoffen toepasbaar binnen veel markten. Niet alleen is de voedingsindustrie één van de denkbare markten. Maar ook kunt u denken aan bijvoorbeeld:

• Bouw
• Voedingsindustrie
• Grond, weg en waterbouw

Wilt u een uniek product laten maken en bijdragen aan een beter milieu? Of wilt u meer weten over de toepassingen van onze producten? Neem dan contact op met CSX Nijverdal Voor meer informatie.

Benieuwd naar onze gerecycled plastic producten?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

  • Door middel van een circulaire economie wil CSX zich voor wat betreft kunststof plaatmaterialen en foliën ontwikkelen tot één van de koplopers in Europa
  • CSX denkt niet alleen aan de generatie van nu, maar ook aan toekomstige generaties. Door een milieuvriendelijk productieproces na te streven doen wij er alles aan om zo duurzaam mogelijk te produceren.
  • Milieuvriendelijke procestechnologie staat bij CSX voorop. CSX streeft naar een systeem waarin grondstoffen volledig opnieuw worden ingezet in het kringloop systeem.

Gerecycled plastic producten

Over CSX Nijverdal

De Circulaire Economie, ook wel kringloopeconomie genoemd, is in opkomst. Hieronder wordt een economisch en industrieel systeem verstaan waarin geen eindige grondstofvoorraden worden uitgeput en waarin reststoffen – zoveel als maar mogelijk – volledig opnieuw worden ingezet in het kringloop systeem.

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd.

CSX streeft ernaar om binnen 5 jaar één van de Europese marktleiders te zijn op het gebied van geëxtrudeerde bio(based) plastic films en platen. CSX neemt daarbij het 100% Circulair Ondernemen als uitgangspunt en wil daarbij de beste werkomgeving bieden voor haar werknemers en verdere naaste omgeving.

Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag! Neem contact op met CSX Nijverdal voor meer informatie.

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over de afbreekbare verpakkingen van CSX Nijverdal? Neem contact op voor meer informatie.

Xtrusion logo Customised Sheet Xtrusion - CSX Nijverdal