Gerecycled verpakkingsmateriaal

  1. Home
  2. /
  3. Gerecycled verpakkingsmateriaal

Gerecycled verpakkingsmateriaal

Draag bij aan een schoner milieu

Door het toepassen van gerecycled verpakkingsmateriaal kunt u bijdragen aan een beter en schoner milieu. Zo wordt er voor het vervaardigen van uw gerecycled verpakkingsmateriaal gebruik gemaakt van bestaande en hernieuwbare grondstoffen. Daardoor ontstaat een circulair product welke afbreekbaar is. Door uw product te voorzien van een duurzaam verpakkingsmateriaal kunt u op een verantwoorde manier uw producten verkopen aan uw klanten. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan contact op met CSX Nijverdal en laat u adviseren door een van onze specialisten.

Direct contact?

Toepassingen

Door middel van gerecycled verpakkingsmateriaal kunt u zorgen voor een verantwoorde verpakking van uw producten. Niet alleen zorgt u met gerecycled verpakkingsmateriaal voor een stevige verpakking van uw producten of materialen. Maar ook draagt u met gerecycled verpakkingsmateriaal bij aan een beter en schoner milieu. Doordat de toepassingen veelzijdig zijn kunt u vrijwel ieder gewenst eindresultaat bereiken. Zo kun net als bij een reguliere plastic kiezen uit dikte van de materialen. Maar ook kunt u keuzes maken uit stijfheid van uw materiaal én zorgen voor een unieke vorm van uw product. Kortom, wilt u bijdragen aan een schoner milieu én een uniek product creëren? Neem dan contact op met CSX Nijverdal over een gerecycled verpakkingsmateriaal voor uw product.

Geschikt voor vele toepassingen

Zoals gezegd zijn circulaire grondstoffen toepasbaar binnen veel markten. Niet alleen is de voedingsindustrie één van de denkbare markten. Maar ook kunt u denken aan bijvoorbeeld:

• Bouw
• Voedingsindustrie
• Grond, weg en waterbouw

Wilt u een uniek product laten maken en bijdragen aan een beter milieu? Of wilt u meer weten over de toepassingen van onze producten? Neem dan contact op met CSX Nijverdal Voor meer informatie.

Gerecycled verpakkingsmateriaal

Benieuwd naar ons gerecycled verpakkingsmateriaal?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

  • Door middel van een circulaire economie wil CSX zich voor wat betreft kunststof plaatmaterialen en foliën ontwikkelen tot één van de koplopers in Europa
  • CSX denkt niet alleen aan de generatie van nu, maar ook aan toekomstige generaties. Door een milieuvriendelijk productieproces na te streven doen wij er alles aan om zo duurzaam mogelijk te produceren.
  • Milieuvriendelijke procestechnologie staat bij CSX voorop. CSX streeft naar een systeem waarin grondstoffen volledig opnieuw worden ingezet in het kringloop systeem.
Markten Customised Sheet Xtrusion - CSX Nijverdal

Gerecycled verpakkingsmateriaal

Over CSX Nijverdal

De Circulaire Economie, ook wel kringloopeconomie genoemd, is in opkomst. Hieronder wordt een economisch en industrieel systeem verstaan waarin geen eindige grondstofvoorraden worden uitgeput en waarin reststoffen – zoveel als maar mogelijk – volledig opnieuw worden ingezet in het kringloop systeem.

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd.

CSX streeft ernaar om binnen 5 jaar één van de Europese marktleiders te zijn op het gebied van geëxtrudeerde bio(based) plastic films en platen. CSX neemt daarbij het 100% Circulair Ondernemen als uitgangspunt en wil daarbij de beste werkomgeving bieden voor haar werknemers en verdere naaste omgeving.

Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag! Neem contact op met CSX Nijverdal voor meer informatie.

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over de afbreekbare verpakkingen van CSX Nijverdal? Neem contact op voor meer informatie.

Xtrusion logo Customised Sheet Xtrusion - CSX Nijverdal