Herbruikbare verpakking voeding

  1. Home
  2. /
  3. Herbruikbare verpakking voeding

Herbruikbare verpakking voeding

Draag bij aan een schoner milieu

Wanneer u zoekt naar een herbruikbare verpakking voeding bent u bij CSX Nijverdal aan hét juiste adres. Zo is het gebruik van een herbruikbare verpakking voeding niet meer vreemd. Door middel van een herbruikbare verpakking voeding verpakt u niet alleen op een veilige manier uw product. Maar ook draagt u bij aan een beter milieu. Zo wordt er bij een herbruikbare verpakking voeding gebruik gemaakt van bestaande en hernieuwbare grondstoffen. Dit zorgt er voor dat het product geheel afbreekbaar is. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan contact op met CSX Nijverdal en laat u adviseren door een van onze specialisten.

Direct contact?

Toepassingen

Doordat u bestaande- en hernieuwbare grondstoffen wilt gebruiken bij het realiseren van uw herbruikbare verpakking voeding ontstaat er een circulair product. Zoals aangegeven zorgt het gebruik van bestaande en hernieuwbare grondstoffen voor een product wat geheel afbreekbaar is. Doordat CSX Nijverdal zich kan inzetten voor vele markten kunnen wij vrijwel ieder product voor u realiseren. Zo kunt u uw herbruikbare verpakking voeding verkrijgen in verschillende mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan verschillende stijfheden of dikte van het materiaal. Kortom, voor vrijwel iedere toepassing is een geschikte variant te vinden bij CSX Nijverdal. Bovendien zorgt de productie van uw ‘kunststof’ voor een lager CO2 uitstoot dan bij een reguliere plastic. Ook draagt u daardoor bij aan een beter milieu.

Herbruikbare verpakking voeding

Herbruikbare verpakkingen voeding Bio based Vacuümvormen Customised Sheet Xtrusion - CSX Nijverdal

Geschikt voor vele toepassingen

Zoals gezegd zijn circulaire grondstoffen toepasbaar binnen veel markten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

• Bouw
• Voedingsindustrie
• Grond, weg en waterbouw

Wilt u een uniek product laten maken? Of wilt u meer weten over de toepassingen van onze producten? Neem dan contact op met CSX Voor meer informatie.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

  • Door middel van een circulaire economie wil CSX zich voor wat betreft kunststof plaatmaterialen en foliën ontwikkelen tot één van de koplopers in Europa
  • CSX denkt niet alleen aan de generatie van nu, maar ook aan toekomstige generaties. Door een milieuvriendelijk productieproces na te streven doen wij er alles aan om zo duurzaam mogelijk te produceren.
  • Milieuvriendelijke procestechnologie staat bij CSX voorop. CSX streeft naar een systeem waarin grondstoffen volledig opnieuw worden ingezet in het kringloop systeem.
Markten Customised Sheet Xtrusion - CSX Nijverdal

Herbruikbare verpakking voeding

Over CSX Nijverdal

De Circulaire Economie, ook wel kringloopeconomie genoemd, is in opkomst. Hieronder wordt een economisch en industrieel systeem verstaan waarin geen eindige grondstofvoorraden worden uitgeput en waarin reststoffen – zoveel als maar mogelijk – volledig opnieuw worden ingezet in het kringloop systeem.

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd.

CSX streeft ernaar om binnen 5 jaar één van de Europese marktleiders te zijn op het gebied van geëxtrudeerde bio(based) plastic films en platen. CSX neemt daarbij het 100% Circulair Ondernemen als uitgangspunt en wil daarbij de beste werkomgeving bieden voor haar werknemers en verdere naaste omgeving.

Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag! Neem contact op met CSX Nijverdal voor meer informatie.

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over de afbreekbare verpakkingen van CSX Nijverdal? Neem contact op voor meer informatie.

Xtrusion logo Customised Sheet Xtrusion - CSX Nijverdal