Herbruikbare verpakking voeding

  1. Home
  2. /
  3. Herbruikbare verpakking voeding

Herbruikbare verpakking voeding

Draag bij aan een schoner milieu

Wanneer u zoekt naar een herbruikbare verpakking voeding bent u bij CSX Nijverdal aan hét juiste adres. Zo is het gebruik van een herbruikbare verpakking voeding niet meer vreemd. Door middel van een herbruikbare verpakking voeding verpakt u niet alleen op een veilige manier uw product. Maar ook draagt u bij aan een beter milieu. Zo wordt er bij een herbruikbare verpakking voeding gebruik gemaakt van bestaande en hernieuwbare grondstoffen. Dit zorgt er voor dat het product geheel afbreekbaar is. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan contact op met CSX Nijverdal en laat u adviseren door een van onze specialisten.

Direct contact?

Toepassingen

Doordat u bestaande- en hernieuwbare grondstoffen wilt gebruiken bij het realiseren van uw herbruikbare verpakking voeding ontstaat er een circulair product. Zoals aangegeven zorgt het gebruik van bestaande en hernieuwbare grondstoffen voor een product wat geheel afbreekbaar is. Doordat CSX Nijverdal zich kan inzetten voor vele markten kunnen wij vrijwel ieder product voor u realiseren. Zo kunt u uw herbruikbare verpakking voeding verkrijgen in verschillende mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan verschillende stijfheden of dikte van het materiaal. Kortom, voor vrijwel iedere toepassing is een geschikte variant te vinden bij CSX Nijverdal. Bovendien zorgt de productie van uw ‘kunststof’ voor een lager CO2 uitstoot dan bij een reguliere plastic. Ook draagt u daardoor bij aan een beter milieu.

Geschikt voor vele toepassingen

Zoals gezegd zijn circulaire grondstoffen toepasbaar binnen veel markten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

• Bouw
• Voedingsindustrie
• Grond, weg en waterbouw

Wilt u een uniek product laten maken? Of wilt u meer weten over de toepassingen van onze producten? Neem dan contact op met CSX Voor meer informatie.

Herbruikbare verpakking voeding

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

Herbruikbare verpakking voeding

Over CSX Nijverdal

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd. Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag!

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?