Kunststof maatwerk

  1. Home
  2. /
  3. Kunststof maatwerk

Kunststof maatwerk

Draagt bij aan een schoner milieu

CSX Nijverdal is uw partner in kunststof maatwerk. Wij bieden oplossingen op maat voor een breed scala aan toepassingen, van verpakkingen en displays tot onderdelen en componenten voor machines. Met onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van kunststofbewerking, kunnen wij u voorzien van hoogwaardige, op maat gemaakte producten die aan al uw eisen voldoen.

Onze kunststof maatwerkoplossingen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieën. Of u nu op zoek bent naar een specifieke kleur, textuur, vorm of afmeting, wij kunnen aan uw wensen voldoen en bieden u de flexibiliteit om uw producten volledig aan te passen aan uw behoeften.

Bij CSX Nijverdal begrijpen we dat elk bedrijf unieke vereisten heeft als het gaat om kunststof maatwerk. Daarom bieden wij een persoonlijke service en werken wij nauw met u samen om de beste oplossing voor uw bedrijf te vinden. Bovendien zijn al onze producten van hoogwaardige kwaliteit en voldoen ze aan de strengste kwaliteitsnormen.

Direct contact?
Toepassingen
Wanneer u bio based kunststoffen wilt toepassen kunt u dit bijvoorbeeld doen in verpakkingsmaterialen. Daardoor voorziet u uw product van een hernieuwbare verpakking. Bovendien zorgt de productie van uw ‘kunststof’ voor een lager CO2 uitstoot dan bij een reguliere plastic. Ook draagt u daardoor bij aan een beter milieu.
Geschikt voor veel markten

Zoals gezegd is kunststof maatwerk toepasbaar binnen veel markten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

• Bouw
• Industrie
• Grond, weg en waterbouw

Wilt u een uniek product laten maken? Of wilt u meer weten over de toepassingen van onze prodcuten? Neem dan contact op met CSX Voor meer informatie.

Kunststof maatwerk​

Benieuwd kunststof maatwerk?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

Kunststof maatwerk​

Over CSX Nijverdal

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd. Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag!

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?