Kunststof maatwerk

  1. Home
  2. /
  3. Kunststof maatwerk

Kunststof maatwerk

Draagt bij aan een schoner milieu

CSX Nijverdal is uw partner in kunststof maatwerk. Wij bieden oplossingen op maat voor een breed scala aan toepassingen, van verpakkingen en displays tot onderdelen en componenten voor machines. Met onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van kunststofbewerking, kunnen wij u voorzien van hoogwaardige, op maat gemaakte producten die aan al uw eisen voldoen.

Onze maatwerkoplossingen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieën. Of u nu op zoek bent naar een specifieke kleur, textuur, vorm of afmeting, wij kunnen aan uw wensen voldoen en bieden u de flexibiliteit om uw producten volledig aan te passen aan uw behoeften.

Bij CSX Nijverdal begrijpen we dat elk bedrijf unieke vereisten heeft als het gaat om kunststof maatwerk. Daarom bieden wij een persoonlijke service en werken wij nauw met u samen om de beste oplossing voor uw bedrijf te vinden. Bovendien zijn al onze producten van hoogwaardige kwaliteit en voldoen ze aan de strengste kwaliteitsnormen.

Direct contact met CSX?

Bio kunststof maatwerk: een duurzaam antwoord op uitdagingen

Bij CSX Nijverdal begrijpen we dat elk project uniek is en vraagt om specifieke oplossingen. Onze kunststof maatwerkproducten worden vervaardigd uit Bio Kunststof, een revolutionair materiaal dat de kunststofindustrie transformeert. Onze Bio Kunststof wordt gemaakt van biologische en hernieuwbare grondstoffen, waardoor het een duurzaam alternatief is voor traditionele kunststoffen.

De voordelen van bio kunststof maatwerk

• Onze Bio Kunststof maatwerkproducten dragen bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk. Ze zijn vervaardigd uit hernieuwbare bronnen en verminderen de afhankelijkheid van niet-hernieuwbare fossiele brandstoffen.

• Onze Bio Kunststof is biologisch afbreekbaar, wat betekent dat het op natuurlijke wijze ontbindt aan het einde van de levenscyclus. Hierdoor helpt het de hoeveelheid plastic afval en vervuiling te verminderen.

• Of u nu op zoek bent naar complexe vormen of specifieke afmetingen, onze kunststof maatwerkoplossingen bieden flexibiliteit en precisie om aan uw unieke behoeften te voldoen.

CSX Nijverdal staat bekend om de kwaliteit van haar producten. Onze Bio Kunststof maatwerkproducten zijn robuust, duurzaam en presteren uitstekend, waardoor ze geschikt zijn voor diverse toepassingen.

Kunststof maatwerk​

Benieuwd kunststof maatwerk?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

  • Door middel van een circulaire economie wil CSX zich voor wat betreft kunststof plaatmaterialen en foliën ontwikkelen tot één van de koplopers in Europa.
  • CSX denkt niet alleen aan de generatie van nu, maar ook aan toekomstige generaties. Door een milieuvriendelijk productieproces na te streven doen wij er alles aan om zo duurzaam mogelijk te produceren.
  • Milieuvriendelijke procestechnologie staat bij CSX voorop. CSX streeft naar een systeem waarin grondstoffen volledig opnieuw worden ingezet in het kringloop systeem.
Markten Customised Sheet Xtrusion - CSX Nijverdal

Kunststof maatwerk​

Over CSX Nijverdal

De Circulaire Economie, ook wel kringloopeconomie genoemd, is in opkomst. Hieronder wordt een economisch en industrieel systeem verstaan waarin geen eindige grondstofvoorraden worden uitgeput en waarin reststoffen – zoveel als maar mogelijk – volledig opnieuw worden ingezet in het kringloop systeem.

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd.

CSX streeft ernaar om binnen 5 jaar één van de Europese marktleiders te zijn op het gebied van geëxtrudeerde bio(based) plastic films en platen. CSX neemt daarbij het 100% Circulair Ondernemen als uitgangspunt en wil daarbij de beste werkomgeving bieden voor haar werknemers en verdere naaste omgeving.

Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag! Neem contact op met CSX Nijverdal voor meer informatie.

Kiezen voor duurzaamheid met CSX Nijverdal

Als voorloper op het gebied van duurzame kunststofoplossingen, streven we bij CSX Nijverdal naar een groenere toekomst. Onze Bio Kunststof maatwerkproducten worden met zorg vervaardigd, waarbij we onze ecologische voetafdruk minimaliseren en een positieve impact hebben op het milieu.

Kies voor kunststof maatwerk met een groen tintje en maak deel uit van de duurzame revolutie met CSX Nijverdal’s Bio Kunststof op maat. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe onze oplossingen uw projecten naar nieuwe hoogten kunnen tillen terwijl u bijdraagt aan een schonere planeet.

Kunststof maatwerk

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over de afbreekbare verpakkingen van CSX Nijverdal? Neem contact op voor meer informatie.

Xtrusion logo Customised Sheet Xtrusion - CSX Nijverdal