Kunststof producent

  1. Home
  2. /
  3. Kunststof producent

Kunststof producent

Draagt bij aan een schoner milieu

Als toonaangevende kunststof producent is CSX Nijverdal gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardige kunststofproducten voor een breed scala aan toepassingen. Wij produceren onze producten met behulp van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen, en we hebben een lange geschiedenis van innovatie en expertise in kunststofbewerking.

Als kunststof producent zijn we er trots op dat we producten van de hoogste kwaliteit kunnen bieden, die voldoen aan de strengste normen voor duurzaamheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Onze producten worden gebruikt in diverse sectoren, zoals de voedingsmiddelenindustrie, de medische sector en de automobielindustrie.

Bij CSX Nijverdal staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Ons team van experts staat altijd voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van de beste oplossingen voor uw bedrijf. Bovendien zijn we in staat om op maat gemaakte producten te leveren die volledig zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en wensen.

Direct contact?
Toepassingen

Wanneer u een kunststof producten zoekt wilt u waarschijnlijk producten op maat laten maken. Doordat CSX Nijverdal zich kan inzetten voor vele markten kunnen wij vrijwel ieder product voor u maken. Bovendien zorgt de productie van uw ‘kunststof’ voor een lager CO2 uitstoot dan bij een reguliere plastic. Ook draagt u daardoor bij aan een beter milieu.

Geschikt voor veel markten

Zoals gezegd is kunststof maatwerk toepasbaar binnen veel markten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

• Bouw
• Industrie
• Grond, weg en waterbouw

Wilt u een uniek product laten maken? Of wilt u meer weten over de toepassingen van onze prodcuten? Neem dan contact op met CSX Voor meer informatie.

Kunststof producent​

Benieuwd naar dé kunststof producent?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

Kunststof producent​

Over CSX Nijverdal

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd. Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag!

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?