Kunststofproductiebedrijf

  1. Home
  2. /
  3. Kunststofproductiebedrijf

Kunststofproductiebedrijf

Draag bij aan een schoner milieu

CSX Nijverdal is een kunststofproductiebedrijf welke vanuit een duurzaam oogpunt uw producten vervaardigd vanuit nieuwe, bestaande en gerecyclede grondstoffen. Met een milieuvriendelijk productieproces zal uw kunststofproductiebedrijf zorgdragen voor het produceren van uw maatwerk product. Als duurzaam kunststofproductiebedrijf kennen wij als geen ander alle mogelijkheden binnen het aanbod. Daarom kunnen de specialisten van CSX Nijverdal u ook alles vertellen over het laten realiseren van een duurzaam product door kunststofproductiebedrijf CSX Nijverdal. 

Doordat wij producten vervaardigen vanuit duurzaam oogpunt ontstaat er een circulaire economie waarmee u bijdraagt aan een beter én schoner milieu. Verder kunt u, net als bij een reguliere kunststof, uw producten laten vervaardigen aan de hand van uw wensen. Denk hierbij aan gewenste dikte of stevigheid. Maar ook bijvoorbeeld opties zoals kleur of afwerking. Kortom, de mogelijkheden zijn oneindig groot. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op.

Direct contact?

kunststofproductiebedrijf

Toepassingen

Zoals gezegd zijn onze toepassingsmogelijkheden veelzijdig. Zo kunt u onze mogelijkheden inschakelen in verschillende markten. Hierbij kunt u denken aan de voedingsindustrie met bijvoorbeeld duurzame verpakkingen. Maar ook kan CSX Nijverdal u in een markt als bijvoorbeeld grond, weg en waterbouw voorzien van diverse mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan plaatmaterialen of bescherm middelen. Kortom, de mogelijkheden voor producten van gerecycled materiaal zijn bij CSX Nijverdal groot. Wilt u bijdragen aan een schoner milieu én uw eigen unieke product creëren? Neem dan contact op met CSX Nijverdal.

Geschikt voor vele toepassingen

Ook zijn circulaire grondstoffen toepasbaar binnen veel markten. Niet alleen is de voedingsindustrie één van de denkbare markten. Maar ook kunt u denken aan bijvoorbeeld:

• Bouw
• Voedingsindustrie
• Grond, weg en waterbouw

Benieuwd naar alle mogelijkheden van CSX Nijverdal? Neem dan een kijkje in ons leveringsprogramma. Zo ziet u overzichtelijk alle mogelijkheden. Wilt u liever persoonlijk advies? Neem dan telefonisch contact op via: 0548-626111 of mail naar [email protected]. Wij voorzien u graag van meer informatie.

Meer informatie over Kunststofproductiebedrijf?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

kunststofproductiebedrijf

Over CSX Nijverdal

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd. Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag!

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?