LDPE

  1. Home
  2. /
  3. LDPE

LDPE

Draag bij aan een schoner milieu

Bent u op zoek naar LDPE? Daarvoor bent u bij CSX Nijverdal aan hét juiste adres. Zo realiseert CSX Nijverdal LDPE, ofwel lagedichtheidpolyetheen vanuit bestaande- en hernieuwbare grondstoffen. Zo krijgt u een circulair product waardoor u bijdraagt aan een schoner en beter milieu. Zoals gezegd wordt LDPE voluit lagedichtheidpolyetheen genoemd. Een product van circulair LDPE materiaal is niet alleen waterafstotend en heeft een goede slagvastheid. Maar ook is het materiaal op zich vrij zacht en taai. Daardoor is het niet alleen een goede basis voor folies of verpakkingen, maar ook biedt het vele mogelijkheden voor plaatmaterialen. Zo kunt u LDPE inzetten voor de productie van uw eindproduct of halffabrikaat bij CSX Nijverdal.

Wanneer u meer informatie wilt over de realisatie van uw product bij CSX Nijverdal kunt u daarvoor vrijblijvend contact opnemen met CSX Nijverdal. Zo kunnen wij u voorzien van passend advies en informatie over onze mogelijkheden.

Direct contact?

Toepassingen

Doordat u zoekt naar LDPE bent u bij CSX Nijverdal juist. Zoals gezegd zijn onze toepassingsmogelijkheden veelzijdig. Zo kunt u onze mogelijkheden inschakelen in verschillende markten. Hierbij kunt u denken aan de voedingsindustrie met bijvoorbeeld duurzame verpakkingen. Maar ook kan CSX Nijverdal u in een markt als bijvoorbeeld grond, weg en waterbouw voorzien van diverse mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan plaatmaterialen of bescherm middelen. Kortom, de mogelijkheden voor producten van gerecycled materiaal zijn bij CSX Nijverdal groot. Wilt u bijdragen aan een schoner milieu én uw eigen unieke product creëren? Neem dan contact op met CSX Nijverdal.

Geschikt voor vele toepassingen

Zoals gezegd zijn circulaire grondstoffen toepasbaar binnen veel markten. Niet alleen is de voedingsindustrie één van de denkbare markten. Maar ook kunt u denken aan bijvoorbeeld:

• Bouw
• Voedingsindustrie
• Grond, weg en waterbouw

Wilt u een uniek product laten maken en bijdragen aan een beter milieu? Of wilt u meer weten over de toepassingen van onze producten? Neem dan contact op met CSX Nijverdal Voor meer informatie.

LDPE

Meer informatie over LDPE?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

LDPE

Over CSX Nijverdal

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd. Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag!

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?