Maatwerk kunststof

  1. Home
  2. /
  3. Maatwerk kunststof

Maatwerk kunststof

Draag bij aan een schoner milieu

CSX Nijverdal is dé specialist op het gebied van maatwerk kunststof. Zo zorgen onze specialisten er voor dat uw product een duurzame oplossing is welke voldoet aan u wensen. Voorafgaande aan het realiseren van uw maatwerk kunststof gaat CSX Nijverdal samen met u al uw wensen in kaart brengen. Vervolgens kijken we nauwkeurig naar alle mogelijkheden binnen het aanbod van CSX Nijverdal. 

Vanzelfsprekend kunnen wij u ook voorzien van passend advies en informatie voorafgaand, en tijdens het productieproces van uw maatwerk kunststof. Wilt u graag verduurzamen met maatwerk kunststof? Maar weet u niet waar u moet beginnen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

Direct contact?

Maatwerk kunststof

Toepassingen

Zoals gezegd zijn onze toepassingsmogelijkheden veelzijdig. Zo kunt u onze mogelijkheden inschakelen in verschillende markten. Hierbij kunt u denken aan de voedingsindustrie met bijvoorbeeld duurzame verpakkingen. Maar ook kan CSX Nijverdal u in een markt als bijvoorbeeld grond, weg en waterbouw voorzien van diverse mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan plaatmaterialen of bescherm middelen. Kortom, de mogelijkheden voor producten van gerecycled materiaal zijn bij CSX Nijverdal groot. Wilt u bijdragen aan een schoner milieu én uw eigen unieke product creëren? Neem dan contact op met CSX Nijverdal.

Geschikt voor vele toepassingen

Ook zijn circulaire grondstoffen toepasbaar binnen veel markten. Niet alleen is de voedingsindustrie één van de denkbare markten. Maar ook kunt u denken aan bijvoorbeeld:

• Bouw
• Voedingsindustrie
• Grond, weg en waterbouw

Benieuwd naar alle mogelijkheden van CSX Nijverdal? Neem dan een kijkje in ons leveringsprogramma. Zo ziet u overzichtelijk alle mogelijkheden. Wilt u liever persoonlijk advies? Neem dan telefonisch contact op via: 0548-626111 of mail naar [email protected]. Wij voorzien u graag van meer informatie.

Meer informatie over maatwerk kunststof?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

Maatwerk kunststof

Over CSX Nijverdal

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd. Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag!

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?