PHA

  1. Home
  2. /
  3. PHA

PHA

Draag bij aan een schoner milieu

Bent u op zoek naar duurzame en biologisch afbreekbare materialen voor uw producten? CSX Nijverdal is uw betrouwbare partner voor hoogwaardige PHA-oplossingen. PHA is een biopolymer dat wordt geproduceerd door bacteriën die in de natuur voorkomen. Het is een volledig biologisch afbreekbare en composteerbare stof die een duurzaam alternatief biedt voor traditionele plastics.

Onze PHA-oplossingen zijn geschikt voor diverse toepassingen, zoals verpakkingen, folies, flessen en andere producten. Onze geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen dragen bij aan een circulaire economie en maken onze PHA-producten niet alleen duurzaam en milieuvriendelijk, maar ook van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

Als producent van PHA-oplossingen begrijpen we de behoeften van onze klanten en bieden we op maat gemaakte oplossingen voor diverse industrieën. Ons team van experts staat altijd klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van de beste oplossingen voor uw bedrijf.

Direct contact?
Toepassingen

Wanneer u grondstoffen wilt laten bewerken tot een circulair product, wilt u dit waarschijnlijk laten doen voor uw product of de verpakking van uw producten. Doordat CSX Nijverdal zich kan inzetten voor vele markten kunnen wij vrijwel ieder product voor u maken. Bovendien zorgt de productie van uw ‘kunststof’ voor een lager CO2 uitstoot dan bij een reguliere plastic. Ook draagt u daardoor bij aan een beter milieu.

Geschikt voor veel markten

Zoals gezegd zijn circulaire grondstoffen toepasbaar binnen veel markten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

• Bouw
• Voedingsindustrie
• Grond, weg en waterbouw

Wilt u een uniek product laten maken? Of wilt u meer weten over de toepassingen van onze producten? Neem dan contact op met CSX Voor meer informatie.

PHA​

Benieuwd naar PHA?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

PHA​

Over CSX Nijverdal

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd. Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag!

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?