PLA gebaseerde platen

  1. Home
  2. /
  3. PLA gebaseerde platen

PLA gebaseerde platen

Dragen bij aan een schoner milieu

Wanneer u zoekt naar PLA gebaseerde platen bent u daarvoor aan hét juiste adres bij CSX Nijverdal. Zo beschikt CSX Nijverdal over de mogelijkheden om uw PLA gebaseerde platen te realiseren. Concluderend staat PLA voor polymelkzuur of polylactide. Daarmee wordt bedoeld dat het verkregen materiaal biologisch afbreekbaar is. Daarnaast worden de PLA gebaseerde platen gerealiseerd vanuit hernieuwbare grondstoffen.

Direct contact?

Toepassingen

Door middel van polymelkzuur gebaseerde platen behoudt u de natuurlijke look en feel van uw product. Bovendien zijn de platen te bewerken. Bijvoorbeeld kunt u het materiaal stansen, vacuümvormen of bedrukken. Gesteld dat u het wilt laten bedrukken maakt dit het zeer geschikt voor wegwijzers, reclameborden en zelfs interieur toepassingen.

Geschikt voor veel markten

Bovendien zijn bio based platen in te zetten in vele diverse markten. Niet alleen als bijvoorbeeld gevelbekleding van uw pand Maar ook als verkeersbord.

  • Verkeersborden
  • Meubels en speeltoestellen
  • Gevelbekleding
  • Standbouw

PLA gebaseerde platen​

Benieuwd naar onze PLA gebaseerde platen?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

  • Door middel van een circulaire economie wil CSX zich voor wat betreft kunststof plaatmaterialen en foliën ontwikkelen tot één van de koplopers in Europa
  • CSX denkt niet alleen aan de generatie van nu, maar ook aan toekomstige generaties. Door een milieuvriendelijk productieproces na te streven doen wij er alles aan om zo duurzaam mogelijk te produceren.
  • Milieuvriendelijke procestechnologie staat bij CSX voorop. CSX streeft naar een systeem waarin grondstoffen volledig opnieuw worden ingezet in het kringloop systeem.
Markten Customised Sheet Xtrusion - CSX Nijverdal

PLA gebaseerde platen​

Over CSX Nijverdal

De Circulaire Economie, ook wel kringloopeconomie genoemd, is in opkomst. Hieronder wordt een economisch en industrieel systeem verstaan waarin geen eindige grondstofvoorraden worden uitgeput en waarin reststoffen – zoveel als maar mogelijk – volledig opnieuw worden ingezet in het kringloop systeem.

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd.

CSX streeft ernaar om binnen 5 jaar één van de Europese marktleiders te zijn op het gebied van geëxtrudeerde bio(based) plastic films en platen. CSX neemt daarbij het 100% Circulair Ondernemen als uitgangspunt en wil daarbij de beste werkomgeving bieden voor haar werknemers en verdere naaste omgeving.

Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag! Neem contact op met CSX Nijverdal voor meer informatie.

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over de afbreekbare verpakkingen van CSX Nijverdal? Neem contact op voor meer informatie.

Xtrusion logo Customised Sheet Xtrusion - CSX Nijverdal