PLA plastics

  1. Home
  2. /
  3. PLA plastics

PLA plastics

Draag bij aan een schoner milieu

Zoekt u naar PLA Plastics? Daarvoor bent u bij CSX Nijverdal aan hét juiste adres. Zo draagt u met PLA plastics bij aan een beter en schoner milieu. De grondstoffen uit PLA plastics zijn onder industriële omstandigheden afbreekbaar en daarmee te composteren. Verder bieden PLA plastics vele voordelen zoals transparantie, daardoor kan je een PLA plastic gebruiken als verpakking voor uw producten. Maar ook biedt een dergelijk materiaal de mogelijkheid om te kleuren. Bovendien is een ander bijkomend voordeel de flexibiliteit van het materiaal. Daardoor kan je het eindeloos toepassen. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van PLA plastics? Neem dan contact op met CSX Nijverdal. Zo kunnen wij u voorzien van passend advies en informatie over onze mogelijkheden.

Direct contact?

Toepassingen

Doordat u zoekt naar PLA plastics bent u bij CSX Nijverdal juist. Zoals gezegd zijn onze toepassingsmogelijkheden veelzijdig. Zo kunt u onze mogelijkheden inschakelen in verschillende markten. Hierbij kunt u denken aan de voedingsindustrie met bijvoorbeeld duurzame verpakkingen. Maar ook kan CSX Nijverdal u in een markt als bijvoorbeeld grond, weg en waterbouw voorzien van diverse mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan plaatmaterialen of bescherm middelen. Kortom, de mogelijkheden voor producten van gerecycled materiaal zijn bij CSX Nijverdal groot. Wilt u bijdragen aan een schoner milieu én uw eigen unieke product creëren? Neem dan contact op met CSX Nijverdal.

Geschikt voor vele toepassingen

Zoals gezegd zijn circulaire grondstoffen toepasbaar binnen veel markten. Niet alleen is de voedingsindustrie één van de denkbare markten. Maar ook kunt u denken aan bijvoorbeeld:

• Bouw
• Voedingsindustrie
• Grond, weg en waterbouw

Wilt u een uniek product laten maken en bijdragen aan een beter milieu? Of wilt u meer weten over de toepassingen van onze producten? Neem dan contact op met CSX Nijverdal Voor meer informatie.

PLA plastics

Meer informatie over PLA plastics?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

PLA plastic

Over CSX Nijverdal

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd. Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag!

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?