Plastic producent

  1. Home
  2. /
  3. Plastic producent

Plastic producent

Draagt bij aan een schoner milieu

CSX Nijverdal is een toonaangevende plastic producent die gespecialiseerd is in het vervaardigen van hoogwaardige en duurzame plasticproducten voor verschillende toepassingen. Als producent van plastic staan we bekend om onze innovatieve aanpak en onze expertise in het produceren van op maat gemaakte producten voor onze klanten.

Onze producten worden gemaakt met behulp van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen, waaronder biologisch afbreekbare en composteerbare materialen. Dit betekent dat we in staat zijn om producten te leveren die niet alleen duurzaam en milieuvriendelijk zijn, maar ook bijdragen aan een circulaire economie.

Als plastic producent hebben we een lange geschiedenis van het leveren van hoogwaardige producten aan diverse sectoren, zoals de voedingsmiddelenindustrie, de medische sector en de automobielindustrie. Onze bio plasticproducten bieden een betere oplossing voor bedrijven die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen en op zoek zijn naar duurzame alternatieven voor traditionele kunststoffen.

Direct contact?
Toepassingen

Wanneer u een Plastic producent zoekt wilt u waarschijnlijk producten of materialen laten maken. Doordat CSX Nijverdal zich kan inzetten voor vele markten kunnen wij vrijwel ieder product voor u maken. Bovendien zorgt de productie van uw ‘kunststof’ voor een lager CO2 uitstoot dan bij een reguliere plastic. Ook draagt u daardoor bij aan een beter milieu.

Geschikt voor veel markten

Zoals gezegd is kunststof maatwerk toepasbaar binnen veel markten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

• Bouw
• Industrie
• Grond, weg en waterbouw

Wilt u een uniek product laten maken? Of wilt u meer weten over de toepassingen van onze prodcuten? Neem dan contact op met CSX Voor meer informatie.

Plastic producent​

Benieuwd naar dé plastic producent?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

Plastic producent​

Over CSX Nijverdal

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd. Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag!

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?