Plastic producent

  1. Home
  2. /
  3. Plastic producent

Plastic producent

Draagt bij aan een schoner milieu

CSX Nijverdal is een toonaangevende plastic producent die gespecialiseerd is in het vervaardigen van hoogwaardige en duurzame plasticproducten voor verschillende toepassingen. Als producent van plastic staan we bekend om onze innovatieve aanpak en onze expertise in het produceren van op maat gemaakte producten voor onze klanten.

Onze producten worden gemaakt met behulp van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen, waaronder biologisch afbreekbare en composteerbare materialen. Dit betekent dat we in staat zijn om producten te leveren die niet alleen duurzaam en milieuvriendelijk zijn, maar ook bijdragen aan een circulaire economie.

Als plastic producent hebben we een lange geschiedenis van het leveren van hoogwaardige producten aan diverse sectoren, zoals de voedingsmiddelenindustrie, de medische sector en de automobielindustrie. Onze bio plasticproducten bieden een betere oplossing voor bedrijven die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen en op zoek zijn naar duurzame alternatieven voor traditionele kunststoffen.

Direct contact?
Onze duurzame missie; een nieuwe generatie plastic
Als vooraanstaande plastic producent zijn we vastbesloten om de impact van plastic op het milieu te verminderen en de weg vrij te maken voor een groenere toekomst. Bij CSX Nijverdal produceren we Bio Plastics, een revolutionair alternatief dat is afgeleid van hernieuwbare bronnen, zoals plantaardige vezels. Met Bio Plastics bieden we duurzame en biologisch afbreekbare oplossingen die de traditionele plastics overtreffen.
De voordelen van CSX Nijverdal als plastic producent

• Onze Bio Plastics zijn afkomstig van hernieuwbare bronnen, waardoor ze een duurzaam alternatief zijn voor conventionele plastics. Door te kiezen voor onze Bio Plastics draagt u bij aan een circulaire economie en een vermindering van de CO2-uitstoot.

• Onze Bio Plastics zijn biologisch afbreekbaar, waardoor ze op natuurlijke wijze ontbinden zonder schadelijke residuen achter te laten. Dit helpt de hoeveelheid plastic afval te verminderen en draagt bij aan het tegengaan van de plasticvervuiling.

• CSX Nijverdal’s Bio Plastics zijn uiterst veelzijdig en geschikt voor diverse toepassingen. Of het nu gaat om verpakkingen, technische onderdelen, of consumentenproducten, onze Bio Plastics presteren uitstekend.

• Als plastic producent staat CSX Nijverdal bekend om de uitstekende kwaliteit en innovatie van haar producten. Onze Bio Plastics voldoen aan de hoogste industrienormen en bieden ongeëvenaarde prestaties.

Plastic producent​

Benieuwd naar dé plastic producent?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.
Markten Customised Sheet Xtrusion - CSX Nijverdal

Plastic producent​

Over CSX Nijverdal

De Circulaire Economie, ook wel kringloopeconomie genoemd, is in opkomst. Hieronder wordt een economisch en industrieel systeem verstaan waarin geen eindige grondstofvoorraden worden uitgeput en waarin reststoffen – zoveel als maar mogelijk – volledig opnieuw worden ingezet in het kringloop systeem.

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd.

CSX streeft ernaar om binnen 5 jaar één van de Europese marktleiders te zijn op het gebied van geëxtrudeerde bio(based) plastic films en platen. CSX neemt daarbij het 100% Circulair Ondernemen als uitgangspunt en wil daarbij de beste werkomgeving bieden voor haar werknemers en verdere naaste omgeving.

Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag! Neem contact op met CSX Nijverdal voor meer informatie.

Duurzaam samenwerken voor een groenere planeet

Bij CSX Nijverdal streven we naar een duurzame samenwerking met onze klanten. We begrijpen dat duurzaamheid van cruciaal belang is voor uw bedrijf en onze planeet. Ons team van experts staat klaar om uw wensen te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden die uw duurzaamheidsdoelstellingen ondersteunen.

Kies voor een duurzame toekomst met CSX Nijverdal als uw betrouwbare plastic producent voor hoogwaardige Bio Plastics. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen een positieve impact kunnen hebben op het milieu en uw plastic projecten naar nieuwe hoogten kunnen tillen.

Plastic producten

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over de afbreekbare verpakkingen van CSX Nijverdal? Neem contact op voor meer informatie.

Xtrusion logo Customised Sheet Xtrusion - CSX Nijverdal