Plastic verpakking

  1. Home
  2. /
  3. Plastic verpakking

Plastic verpakking

Draag bij aan een schoner milieu

Zoekt u naar plastic verpakking? Doorgaans zorgt een plastic verpakking voor vervuiling van het milieu. Niet alleen veroorzaakt de productie van een reguliere plastic verpakking vervuiling. Maar ook wanneer een verpakking in de natuur raakt zorgt het voor vervuiling. Doordat CSX Nijverdal uw specialist is in biodegradeerbaar plastic wordt er gezorgd voor biologisch verantwoorde producten. Zo zijn vele producten van CSX Nijverdal biologisch afbreekbaar. Daardoor draagt u bij aan een beter én schoner milieu. Zo wordt er bij de vervaardiging van een biologische verpakking gebruik gemaakt van nieuwe, en herbruikbare grondstoffen.

Wanneer u meer informatie wilt over een biologische plastic verpakking kunt u daarvoor vrijblijvend contact opnemen met de specialisten van CSX Nijverdal. Zo kunnen onze specialisten u voorzien van passende informatie over onze mogelijkheden. Ook denken wij graag met u mee over andere circulaire oplossingen.

Direct contact?

Toepassingen

Doordat u zoekt naar producten van gerecycled materiaal bent u bij CSX Nijverdal juist. Zoals gezegd zijn onze toepassingsmogelijkheden veelzijdig. Zo kunt u onze mogelijkheden inschakelen in verschillende markten. Hierbij kunt u denken aan de voedingsindustrie met bijvoorbeeld duurzame verpakkingen. Maar ook kan CSX Nijverdal u in een markt als bijvoorbeeld grond, weg en waterbouw voorzien van diverse mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan plaatmaterialen of bescherm middelen. Kortom, de mogelijkheden voor producten van gerecycled materiaal zijn bij CSX Nijverdal groot. Wilt u bijdragen aan een schoner milieu én uw eigen unieke product creëren? Neem dan contact op met CSX Nijverdal.

Geschikt voor vele toepassingen

Zoals gezegd zijn circulaire grondstoffen toepasbaar binnen veel markten. Niet alleen is de voedingsindustrie één van de denkbare markten. Maar ook kunt u denken aan bijvoorbeeld:

• Bouw
• Voedingsindustrie
• Grond, weg en waterbouw

Wilt u een uniek product laten maken en bijdragen aan een beter milieu? Of wilt u meer weten over de toepassingen van onze producten? Neem dan contact op met CSX Nijverdal Voor meer informatie.

Plastic verpakking

Meer informatie over Plastic verpakking?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

Plastic verpakking

Over CSX Nijverdal

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd. Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag!

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?