Plastic verpakkingen

  1. Home
  2. /
  3. Plastic verpakkingen

Plastic verpakkingen

Draag bij aan een schoner milieu

Plastic verpakkingen zijn een veel gebruikte oplossing bij het verpakken van producten en materialen. Echter zorgen plastic verpakkingen voor de vervuiling van onze aarde. Doordat u bij kunt dragen aan een schoner milieu biedt CSX Nijverdal de mogelijkheid om uw plastic verpakkingen te vervaardigen uit bestaande- en hernieuwbare grondstoffen. Daardoor ontstaat een circulair product welke de natuur zelf kan afbreken. Zo hoeft u niet langer uw producten te voorzien van vervuilende plastic verpakkingen. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan contact op met CSX Nijverdal en laat u adviseren door een van onze specialisten.

Direct contact?

Toepassingen

Wanneer u zoekt naar de toepassingen van circulaire plastic verpakkingen kan CSX Nijverdal u daarin advies bieden. Zo zijn de toepassingen van duurzame materialen vrijwel gelijk als bij een reguliere variant. Zo kunt u kiezen uit verschillende diktes van materialen. Ook is er de mogelijkheid om de stijfheid van uw materiaal aan te passen. Tot slot biedt CSX Nijverdal passende mogelijkheden voor het vormen van uw materiaal. Daardoor kunt u een uniek eindproduct creëren én bijdragen aan een beter milieu. 

Kortom de circulaire producten van CSX Nijverdal bieden passende oplossingen wanneer u zoekt naar duurzame plastic verpakkingen. Daarnaast zorgt u bij de productie van uw recyclebare plastic verpakkingen al voor een lager CO2 uitstoot dan bij een reguliere plastic. Daardoor draagt u met de productie alleen al bij aan een beter milieu.

Geschikt voor vele toepassingen

Zoals gezegd zijn circulaire grondstoffen toepasbaar binnen veel markten. Niet alleen is de voedingsindustrie één van de denkbare markten. Maar ook kunt u denken aan bijvoorbeeld:

• Bouw
• Voedingsindustrie
• Grond, weg en waterbouw

Wilt u een uniek product laten maken en bijdragen aan een beter milieu? Of wilt u meer weten over de toepassingen van onze producten? Neem dan contact op met CSX Nijverdal Voor meer informatie.

Plastic verpakkingen

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

Plastic verpakkingen

Over CSX Nijverdal

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd. Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag!

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?