Recyclebaar plastic

  1. Home
  2. /
  3. Recyclebaar plastic

Recyclebaar plastic

Draag bij aan een schoner milieu

Bent u op zoek naar een betrouwbare en duurzame oplossing voor uw verpakkingsbehoeften? Dan is ons recyclebaar plastic de ideale keuze. Bij CSX Nijverdal zijn we gespecialiseerd in de productie van hoogwaardig recyclebaar plastic, dat bijdraagt aan een circulaire economie en minder belastend is voor het milieu.

Ons recyclebaar plastic kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen in diverse sectoren, zoals verpakkingen, folies, bekers en andere producten. Ons plastic is niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook volledig recyclebaar. Dit betekent dat het na gebruik opnieuw kan worden gebruikt om nieuwe producten te maken, waardoor we de hoeveelheid afval verminderen en grondstoffen besparen.

Als producent van recyclebaar plastic staan we klaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor de behoeften van onze klanten. Ons team van experts is altijd beschikbaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van de beste oplossingen voor uw bedrijf.

Direct contact?
Toepassingen

Wanneer u grondstoffen wilt laten bewerken tot een circulair product, wilt u dit waarschijnlijk laten doen voor uw product of de verpakking van uw producten. Doordat CSX Nijverdal zich kan inzetten voor vele markten kunnen wij vrijwel ieder product voor u maken. Bovendien zorgt de productie van uw ‘kunststof’ voor een lager CO2 uitstoot dan bij een reguliere plastic. Ook draagt u daardoor bij aan een beter milieu.

Geschikt voor veel markten

Zoals gezegd zijn circulaire grondstoffen toepasbaar binnen veel markten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

• Bouw
• Voedingsindustrie
• Grond, weg en waterbouw

Wilt u een uniek product laten maken? Of wilt u meer weten over de toepassingen van onze producten? Neem dan contact op met CSX Voor meer informatie.

Recyclebaar plastic​

Benieuwd naar recyclebaar plastic?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

Recyclebaar plastic​

Over CSX Nijverdal

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd. Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag!

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?