Recyclebare kunststoffen

  1. Home
  2. /
  3. Recyclebare kunststoffen

Recyclebare kunststoffen

Draag bij aan een schoner milieu

Als u op zoek bent naar duurzame en betrouwbare verpakkingen, dan zijn onze recyclebare kunststoffen bij CSX Nijverdal de perfecte oplossing. Onze kunststoffen zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook volledig recyclebaar en dragen bij aan een circulaire economie.

Onze recyclebare kunststoffen kunnen worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals verpakkingen, folies, bekers en andere producten. Wij geloven dat het belangrijk is om op een verantwoorde manier om te gaan met grondstoffen en afval, en ons recyclebare plastic is hier een perfect voorbeeld van.

Als kunststofproducent bieden wij op maat gemaakte oplossingen aan voor de behoeften van onze klanten. Ons team van experts werkt samen met u om de beste oplossing te vinden voor uw verpakkingsbehoeften. Wij streven naar perfectie in elk detail en bieden u een product van hoge kwaliteit.

Direct contact?
Toepassingen

Wanneer u grondstoffen wilt laten bewerken tot een circulair product, wilt u dit waarschijnlijk laten doen voor uw product of de verpakking van uw producten. Doordat CSX Nijverdal zich kan inzetten voor vele markten kunnen wij vrijwel ieder product voor u maken. Bovendien zorgt de productie van uw ‘kunststof’ voor een lager CO2 uitstoot dan bij een reguliere plastic. Ook draagt u daardoor bij aan een beter milieu.

Geschikt voor veel markten

Zoals gezegd zijn circulaire grondstoffen toepasbaar binnen veel markten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

• Bouw
• Voedingsindustrie
• Grond, weg en waterbouw

Wilt u een uniek product laten maken? Of wilt u meer weten over de toepassingen van onze producten? Neem dan contact op met CSX Voor meer informatie.

Recyclebare kunststoffen​

Benieuwd naar recyclebare kunststoffen?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

Recyclebare kunststoffen​

Over CSX Nijverdal

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd. Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag!

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?