Recyclebare verpakking

  1. Home
  2. /
  3. Recyclebare verpakking

Recyclebare verpakking

Draag bij aan een schoner milieu

Wanneer u zoekt naar recyclebare verpakking bent u bij CSX Nijverdal aan het juiste adres. Zo is CSX Nijverdal dé leverancier van de juiste recyclebare verpakking grondstoffen voor uw product. Doordat CSX Nijverdal beschikt over de juiste middel en materialen om diverse soorten verpakkingen mee te maken is er voor vrijwel iedere oplossing een geschikte recyclebare verpakking te bedenken.

Niet alleen kan CSX Nijverdal de grondstof voor uw product maken. Maar ook is het bewerken van het materiaal een van onze mogelijkheden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan; boren, knippen en stansen. Wanneer u meer informatie wilt over een recyclebare verpakking voor uw product kunt u daarvoor contact opnemen met CSX Nijverdal. Wij voorzien u graag van advies en informatie.

Direct contact?

Toepassingen

Wanneer u grondstoffen wilt laten bewerken tot een circulair product, wilt u dit waarschijnlijk laten doen voor uw product of de verpakking van uw producten. Doordat CSX Nijverdal zich kan inzetten voor vele markten kunnen wij vrijwel ieder product voor u maken. Bovendien zorgt de productie van uw ‘kunststof’ voor een lager CO2 uitstoot dan bij een reguliere plastic. Ook draagt u daardoor bij aan een beter milieu.

Geschikt voor veel markten

Zoals gezegd zijn circulaire grondstoffen toepasbaar binnen veel markten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

• Bouw
• Voedingsindustrie
• Grond, weg en waterbouw

Wilt u een uniek product laten maken? Of wilt u meer weten over de toepassingen van onze producten? Neem dan contact op met CSX Voor meer informatie.

Recyclebare verpakking

Benieuwd naar Recyclebare verpakking?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

Recyclebare verpakking

Over CSX Nijverdal

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd. Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag!

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?