Recyclebare verpakkingen

  1. Home
  2. /
  3. Recyclebare verpakkingen

Recyclebare verpakkingen

Draag bij aan een schoner milieu

Wanneer u zoekt naar recyclebare verpakkingen bent u bij CSX Nijverdal aan hét juiste adres. Zo worden verpakkingen doorgaans weg gegooid. Door middel van recyclebare verpakkingen kunt u een einde maken aan het overschot aan niet recyclebare materialen die de wereld vervuilen. Wanneer u kiest voor recyclebare verpakkingen wordt er gebruik gemaakt van bestaande- en hernieuwbare grondstoffen. Daardoor ontstaat een circulair product, uw recyclebare verpakkingen. Door middel van een circulaire oplossing geeft u de natuur de mogelijkheid om uw duurzame verpakkingen in zijn geheel af te breken.  Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan contact op met CSX Nijverdal en laat u adviseren door een van onze specialisten.

Direct contact?

Toepassingen

De toepassingen van recyclebare verpakkingen zijn vrijwel oneindig. Doordat er bij de productie kan worden gekozen uit verschillende opties kan vrijwel ieder eindresultaat worden bereikt. Niet alleen kan een door u gewenste vorm worden gecreëerd. Maar ook kunt u kiezen uit mogelijkheden zoals dikte van het materiaal én daarmee de stijfheid van het materiaal. Kortom, een circulair product biedt u even veel mogelijkheden als dan bij een reguliere plastic. Verder zorgt u bij de productie van uw recyclebare verpakkingen al voor een lager CO2 uitstoot dan bij een reguliere plastic. Daardoor draagt u met de productie al bij aan een beter milieu.

Geschikt voor vele toepassingen

Zoals gezegd zijn circulaire grondstoffen toepasbaar binnen veel markten. Niet alleen is de voedingsindustrie één van de denkbare markten. Maar ook kunt u denken aan bijvoorbeeld:

• Bouw
• Voedingsindustrie
• Grond, weg en waterbouw

Wilt u een uniek product laten maken en bijdragen aan een beter milieu? Of wilt u meer weten over de toepassingen van onze producten? Neem dan contact op met CSX Nijverdal Voor meer informatie.

Recyclebare verpakkingen

Benieuwd naar onze recyclebare verpakkingen?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

Recyclebare verpakkingen

Over CSX Nijverdal

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd. Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag!

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?