Vacuümvormen

  1. Home
  2. /
  3. Vacuümvormen

Vacuümvormen

Draagt bij aan een schoner milieu

Zoekt u naar vacuümvormen? Ook daarvoor bent u bij CSX Nijverdal aan het juiste adres. Zo kan CSX Nijverdal niet alleen zorgen voor schonere materialen. Maar ook voor het vormen van deze materialen bent u bij CSX Nijverdal juist. Bijvoorbeeld is vacuüm vormen een uitkomst wanneer u een verantwoorde verpakking wilt van uw product. Doordat de basismaterialen van CSX Nijverdal bestaan uit nieuwe, bestaande of gerecyclede grondstoffen kan een circulair proces worden opgestart. Daarvoor worden de plasticsoorten veelal gemaakt vanuit mais, aardappels, granen en bacteriën.  Daarnaast zijn de mogelijkheden voor het toepassen van vacuümvormen groot.

Direct contact?

Toepassingen

Wanneer u grondstoffen wilt laten vacuümvormen, wilt u dit waarschijnlijk laten doen voor uw product of de verpakking van uw producten. Doordat CSX Nijverdal zich kan inzetten voor vele markten kunnen wij vrijwel ieder product voor u maken. Bovendien zorgt de productie van uw ‘kunststof’ voor een lager CO2 uitstoot dan bij een reguliere plastic. Ook draagt u daardoor bij aan een beter milieu.

Geschikt voor veel markten

Zoals gezegd is vacuümvormen toepasbaar binnen veel markten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

• Bouw
• Voedingsindustrie
• Grond, weg en waterbouw

Wilt u een uniek product laten maken? Of wilt u meer weten over de toepassingen van onze producten? Neem dan contact op met CSX Voor meer informatie.

Vacuümvormen​

Benieuwd naar vacuümvormen?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

Vacuümvormen​

Over CSX Nijverdal

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd. Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag!

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?