Verduurzamen van een product

  1. Home
  2. /
  3. Verduurzamen van een product

Verduurzamen van een product

Draag bij aan een schoner milieu

Het verduurzamen van een product is iets wat tegenwoordig veel terugkomt. Bedrijven worden bewuster van vervuilingen en gaan verduurzamen. Het verduurzamen van een product is één van de mogelijkheden om te verduurzamen. Door een product (deels) te vervaardigen vanuit bestaande en hernieuwbare grondstoffen kunt u een product verduurzamen. Daarnaast kan het verduurzamen van een product ook beginnen bijvoorbeeld door een duurzame en afbreekbare verpakking te realiseren. Zo zal de natuur minder vervuild worden en draagt u bij aan een beter milieu.

Binnen CSX Nijverdal beschikken wij over tal van mogelijkheden voor het verduurzamen van een product of verpakking. Daar vertellen wij u graag meer over in een vrijblijvend adviesgesprek. Bent u benieuwd wat CSX Nijverdal voor u kan betekenen?

Direct contact?

Verduurzamen van een product

Toepassingen

Zoals gezegd zijn onze toepassingsmogelijkheden veelzijdig. Zo kunt u onze mogelijkheden inschakelen in verschillende markten. Hierbij kunt u denken aan de voedingsindustrie met bijvoorbeeld duurzame verpakkingen. Maar ook kan CSX Nijverdal u in een markt als bijvoorbeeld grond, weg en waterbouw voorzien van diverse mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan plaatmaterialen of bescherm middelen. Kortom, de mogelijkheden voor producten van gerecycled materiaal zijn bij CSX Nijverdal groot. Wilt u bijdragen aan een schoner milieu én uw eigen unieke product creëren? Neem dan contact op met CSX Nijverdal.

Geschikt voor vele toepassingen

Ook zijn circulaire grondstoffen toepasbaar binnen veel markten. Niet alleen is de voedingsindustrie één van de denkbare markten. Maar ook kunt u denken aan bijvoorbeeld:

• Bouw
• Voedingsindustrie
• Grond, weg en waterbouw

Benieuwd naar alle mogelijkheden van CSX Nijverdal? Neem dan een kijkje in ons leveringsprogramma. Zo ziet u overzichtelijk alle mogelijkheden. Wilt u liever persoonlijk advies? Neem dan telefonisch contact op via: 0548-626111 of mail naar [email protected]. Wij voorzien u graag van meer informatie.

Meer informatie over Verduurzamen van een product?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

Verduurzamen van een product

Over CSX Nijverdal

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd. Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag!

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?