Voordelen bioplastic

  1. Home
  2. /
  3. Voordelen bioplastic

Voordelen bioplastic

Draag bij aan een schoner milieu

Wanneer u zoekt naar voordelen bioplastic bent u bij CSX Nijverdal aan hét juiste adres. Zo kan CSX Nijverdal u niet alleen alle voordelen bioplastic opnoemen. Maar ook helpen wij u graag bij het realiseren van uw bioplastic. Enkele voordelen bioplastic zijn natuurlijk dat u bijdraagt aan een schoner én beter milieu. Door middel van bioplastics kunt u bijvoorbeeld uw producten of halffabricaten verpakken op een duurzame wijze. Wilt u weten uw voordelen bioplastics zijn voor het toepassen van bioplastics in uw branche? Neem dan vrijblijvend contact op met CSX Nijverdal. Wij voorzien u graag van meer adviezen en informatie over onze mogelijkheden.

Direct contact?

voordelen bioplastics

Toepassingen

Zoals gezegd zijn onze toepassingsmogelijkheden veelzijdig. Zo kunt u onze mogelijkheden inschakelen in verschillende markten. Hierbij kunt u denken aan de voedingsindustrie met bijvoorbeeld duurzame verpakkingen. Maar ook kan CSX Nijverdal u in een markt als bijvoorbeeld grond, weg en waterbouw voorzien van diverse mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan plaatmaterialen of bescherm middelen. Kortom, de mogelijkheden voor producten van gerecycled materiaal zijn bij CSX Nijverdal groot. Wilt u bijdragen aan een schoner milieu én uw eigen unieke product creëren? Neem dan contact op met CSX Nijverdal.

Geschikt voor vele toepassingen

Ook zijn circulaire grondstoffen toepasbaar binnen veel markten. Niet alleen is de voedingsindustrie één van de denkbare markten. Maar ook kunt u denken aan bijvoorbeeld:

• Bouw
• Voedingsindustrie
• Grond, weg en waterbouw

Benieuwd naar alle mogelijkheden van CSX Nijverdal? Neem dan een kijkje in ons leveringsprogramma. Zo ziet u overzichtelijk alle mogelijkheden. Wilt u liever persoonlijk advies? Neem dan telefonisch contact op via: 0548-626111 of mail naar [email protected]. Wij voorzien u graag van meer informatie.

Meer informatie over Voordelen bioplastic?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

voordelen bioplastics

Over CSX Nijverdal

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd. Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag!

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?